Home > Provinciewandelgids Flevoland

Provinciewandelgids Flevoland

Provinciewandelgids Flevoland -

Wandelen in de provincie Flevoland, het is er nog niet van gekomen. Op de één of andere manier trekt het ons niet om er te gaan wandelen. Waarom ?? Geen idee, onbekend maakt onbemind. Ik vermoed dat we de Flevolanders hiermee ernstig te kort doen. De nieuwe Provinciewandelgids Flevoland moet hier spoedig verandering in brengen.

19 april 2020 • Wandelgidsen

Wandelen in de provincie Flevoland

De 22 wandelroutes in dit boekje laten de karakteristieke kenmerken en grote verscheidenheid van de provincie Flevoland zien. De Noordoostpolder is meer dan alleen uitgestrekte akkerlandschappen. In het oosten vind je het Rivierduinengebied en de oudere bossen. Uiteraard ontbreekt een leuke wandeling rondom het vissersdorp Urk niet. In de Flevopolders zijn het vooral de bossen langs de Veluwerandmeren en die langs het Markermeer die de boventoon voeren. Ook Natuurpark Lelystad staat in deze gids, evenals een paar leuke stadse wandelingen door Emmeloord, Dronten, Lelystad en Almere.

WandelBart wandelgidsen

Provinciewandelgids Flevoland is de zeventiende en laatste uit de reeks WandelBart provinciewandelgidsen. Op korte termijn verschijnt Wandelgids Waddeneilanden en in het najaar Cityhoppen in Nederland. Alle wandelgidsen worden in kleine oplages gedrukt, zo blijven de routes goed up-to-date. Eventuele routewijzigingen zijn op de site te vinden.

- Provinciewandelgids Flevoland -

Bart van der Schagt, bekend van zijn Groene Wissel Wandelingen, laat je genieten van 22 mooie wandelroutes in de provincie Flevoland.

IN HET KORT

De Wandelgids
Provinciewandelgids Flevoland
Auteur(s)
Bart van der Schagt
Verkoopprijs
€ 14,95
Formaat/omvang
Paperback - 98 pagina's, 21,00 x 13,5 cm (staand)
Meer info
Website

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Thuis Wandelen-Tag

Volgend bericht »

Trage Tocht Oudewater
-Wandelen, Water en Weiland-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

 

(€) - Dit blog bevat affiliatelinks. Als jij iets koopt via een affiliatelink, krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra's.