Home > Proclaimer - Disclaimer

Proclaimer

Wij (John en Mirjam) zijn verantwoordelijk voor de inhoud van deze site. Wij plaatsen (eigen) teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden.

Klopt er iets niet

Kom je iets tegen dat niet correct is of dat verouderd is, laat ons dit aub weten. Hier vind je onze contactgegevens. Onze dank is groot.

Niet mee eens

Wij staan open voor feedback en reacties. Neem gerust contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook direct op het desbetreffende blogartikel reageren. Het enige dat wij van je vragen bij een reactie: 'behandel een ander zoals je zelf behandeld wil worden'.

Beeldmateriaal

Wij gebruiken onze eigen foto's en/of rechtenvrije foto's. Waar dit niet het geval is zullen de credits onder foto vermeld staan. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming teksten en/of foto's van ons over te nemen en te gebruiken.

Privacy

Gegevens die wij verzamelen worden niet doorgespeeld aan derden. Wij zijn zelf erg gesteld op privacy en respecteren die van jullie dus ook. Lees ook de privacyverklaring om precies te weten hoe wij omgaan met gegevens.

Laatst bijgewerkt: 06 - 08 - 2023