Wandelinspiratie

Street Art wandeling in BredaKunst met een verhaal

Verspreid over Breda vind je meer dan 100 muurschilderingen. Stuk voor stuk zijn het murals met een verhaal die verwijzen naar het verleden, heden en de toekomst van de stad. Ik maakte er een mooie stadswandeling langs meer dan 50 muurschilderingen van de Blind Walls Gallery.

23 oktober 2021

11x - De leukste onverharde wandelroutesOde aan onverhard wandelen

Oktober staat in het teken van de campagne Ode aan het onverhard wandelen. Wij zijn fans van onverharde wandelpaden en -wegen. Hoe meer zandpadgarantie, des te mooier de route. Het allerleukste is dat we op plekken komen waar je alleen te voet kunt komen. In dit blog zetten wij onze 11 mooiste wandelingen met 95% zandpadgarantie of meer voor je op een rijtje.

11 oktober 2021

De Reuma Walk 2021Wandelen in Haarzuilens

Ik ben ontzettend blij dat ik ondanks artrose aan beide knieën nog aardig goed uit de voeten kan. Het kan vele malen erger. Daarom doe ik voor de 4-de keer mee met de Reuma Walk. Door de landerijen rondom Kasteel de Haar maak ik een mooie wandeling van ruim 16 km.

14 september 2021

De mooiste kasteelwandelingen in GelderlandNieuwe wandelgids

Om mooie kastelen te genieten hoef je niet naar het buitenland. Alleen al in de provincie Gelderland kun je een grote hoeveelheid kastelen en landhuizen bewonderen. In de nieuwste wandelgids De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland staan 12 prachtige wandelroutes van 9 tot 17 km langs bijzondere kastelen en landhuizen.

12 september 2021

Wandelen met ArtroseWaarom ik meedoe met de Reuma Walk

Zaterdag 11 september a.s. wandel ik voor de vierde keer mee met de Reuma Walk. Een goed doel waar ik graag aan mee doe omdat ik artrose heb in beide knieën en linker duim. Ik kom in beweging met reuma én tegen reuma. Op de dag zelf beslis ik hoeveel kilometer ik wandel. Als mijn benen goed voelen ga ik voor de 16 kilometer.

31 augustus 2021

Landgoedwandeling in HaarleSprengenberg en Palthetoren

Wist je dat: Bijna 10% van de provincie Overijssel bestaat uit landgoederen. Zo ook in Salland. Het zijn heerlijke plekken om te wandelen. Wij maken er een mooie landgoedwandeling van ruim 10 km rondom Haarle. Genieten op landgoed de Sprengenberg, slenteren over de hei en heerlijk dwalen door de bossen.

22 augustus 2021