Home > Nieuwe wandelgids: Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem

Nieuwe wandelgids: Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem

Nieuwe wandelgids: Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem -

Ontdek Arnhem te voet met de nieuwe wandelgids Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem. Beklim de Geitenbult, wandel door de parken, eet een frietje bij de Saks, rijd in een trolleybus, ontdek de nieuwste wijk en ervaar de historie van deze prachtige stad in de oksel van de Rijn en de IJssel.

14 december 2018 • Wandelgidsen

Op ontdekkingstocht door Arnhem

Vandaag verschijnt de de nieuwste wandelgids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig: Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem. Bij reisboekenwinkel De Noorderzon wordt het eerste exemplaar aan wethouder Hans de Vroome overhandigd.

Met deze gids nemen routemaker Rob Wolfs en ras-Arnhemmer Bart van der Mark je mee door de Gelderse hoofdstad. Ze laten je versteld staan over de variatie die Arnhem buiten haar binnenstad biedt.

In de gids staan negen fraaie, thematische wandelingen van 8 tot 16 kilometer, inclusief een digitale bonustrack; Geitenpad, Klarendalpad, Oorlogspad, Parkenpad, Vogelaarpad, Dijkenpad, Vinexpad, Landgoederenpad, Trolleypad, Rivierenpad.

Parkenpad, een wandeling door groen Arnhem
Parkenpad, een wandeling door groen Arnhem

Het start- en eindpunt is altijd goed bereikbaar, met een goede uitspanning voor koffie bij de start en een biertje aan het eind. Een duidelijke routebeschrijving, een routekaartje en veel informatie over alles wat je onderweg tegenkomt maakt deze gids tot een feest van herkenning voor de Arnhemmer en een heuse ontdekkingstocht voor hen die er nieuw zijn.

Leestip: Vera wandelt het Geitenpad, één van de routes uit de gids.

Wij Wandelden uit deze gids

  1. 19-02-2020 - Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem over het Trolleypad

De Buitenstadbox

Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem is de zevende gids van de wandelen-buiten-de-binnenstad-reeks. De mooie vormgegeven gidsen uit deze reeks bezorgen je thuis op de bank al een goed inzicht in de stad. De zes wandelgidsen die nog beschikbaar zijn - het Leidse deeltje is helaas uitverkocht - zijn opgenomen in de Buitenstadbox: 6 wandelgidsen voor maar 60 euro. Een besparing van maar liefst 33%!

In het kort

De Wandelgids
Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem
Auteur(s)
Rob Wolfs en Bart van der Mark
Verkoopprijs
€ 16,95
Formaat/omvang
Paperback - 128 pagina's, 21,00 x 12,6 cm (staand)
Meer info
Website
Uit de wandelgids
** Aff - Wandelgids static/wandelgidsen/klein/wandelen-buiten-de-binnenstad-van-arnhem.jpg
Negen fraaie, thematische wandelingen van 8 tot 16 kilometer. Een duidelijke routebeschrijving, een routekaartje en heel veel informatie over alles wat je onderweg tegenkomt maakt deze gids tot een feest van herkenning voor de Arnhemmer en een heuse ontdekkingstocht voor hen die er nieuw zijn.

Meer wandelplezier

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk.

(€) - Dit bericht bevat affiliatelinks.