Home > Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem

Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem

Nieuwe wandelgids

Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem - Nieuwe wandelgids

Ontdek Arnhem te voet met de nieuwe wandelgids Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem. Beklim de Geitenbult, wandel door de parken, eet een frietje bij de Saks, rijd in een trolleybus, ontdek de nieuwste wijk en ervaar de historie van deze prachtige stad in de oksel van de Rijn en de IJssel.

14 december 2018 • Wandelgidsen

Op ontdekkingstocht door Arnhem

Vandaag verschijnt de de nieuwste wandelgids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig: Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem. Bij reisboekenwinkel De Noorderzon wordt het eerste exemplaar aan wethouder Hans de Vroome overhandigd.

Met deze gids nemen routemaker Rob Wolfs en ras-Arnhemmer Bart van der Mark je mee door de Gelderse hoofdstad. Ze laten je versteld staan over de variatie die Arnhem buiten haar binnenstad biedt.

In de gids staan negen fraaie, thematische wandelingen van 8 tot 16 kilometer, inclusief een digitale bonustrack; Geitenpad, Klarendalpad, Oorlogspad, Parkenpad, Vogelaarpad, Dijkenpad, Vinexpad, Landgoederenpad, Trolleypad, Rivierenpad.

Parkenpad, een wandeling door groen Arnhem
Parkenpad, een wandeling door groen Arnhem

Het start- en eindpunt is altijd goed bereikbaar, met een goede uitspanning voor koffie bij de start en een biertje aan het eind. Een duidelijke routebeschrijving, een routekaartje en veel informatie over alles wat je onderweg tegenkomt maakt deze gids tot een feest van herkenning voor de Arnhemmer en een heuse ontdekkingstocht voor hen die er nieuw zijn.

Wij Wandelden uit deze gids

  1. 19-02-2020 - Het Trolleypad
  2. 08-03-2021 - Bergwandelen op het Geitenpad

De Buitenstadbox

Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem is de zevende gids van de wandelen-buiten-de-binnenstad-reeks. De mooie vormgegeven gidsen uit deze reeks bezorgen je thuis op de bank al een goed inzicht in de stad. De negen beschikbare wandelgidsen zijn opgenomen in de Buitenstadbox: 9 wandelgidsen voor maar 90 euro. Een besparing van maar liefst 40%.

T!PVerzamel ze allemaal (€)
Bestel alle wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig in één keer met een fikse korting!

IN HET KORT

De Wandelgids
Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem
Auteur(s)
Rob Wolfs en Bart van der Mark
Verkoopprijs
€ 17,95
Formaat/omvang
Paperback - 128 pagina's, 21,00 x 12,6 cm (staand)
Meer info
Website
** Aff - Wandelgids static/wandelgidsen/klein/wandelen-buiten-de-binnenstad-van-arnhem.jpg
Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem (17,95) (€)
Negen fraaie, thematische wandelingen van 8 tot 16 kilometer. Een duidelijke routebeschrijving, een routekaartje en heel veel informatie over alles wat je onderweg tegenkomt maakt deze gids tot een feest van herkenning voor de Arnhemmer en een heuse ontdekkingstocht voor hen die er nieuw zijn.

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Doen in Amsterdam: Wandelen door trendy Noord
-Verrassend anders-

Volgend bericht »

Instawalk in verlicht IJsselstein
-Highlights in IJsselstein-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

 

(€) - Dit blog bevat affiliatelinks. Als jij iets koopt via een affiliatelink, krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra's.