Home > Wandeljaar 2014

Wandeljaar 2014

Een mooi wandeljaar vol wandelkilometers.

Wandeljaar 2014 - Een mooi wandeljaar vol wandelkilometers.

2014 was een mooi wandeljaar met veel leuke tochten en veel wandelkilometers. John heeft dit jaar toch maar mooi 818 hele kilometers gewandeld. Mijn teller staat op 1044 hele kilometers. Voor ons beiden is dat echt een record. Hoogtepunt blijft toch de Nijmeegse Vierdaagse, waarbij wij de ingetogen 4-de dag niet zullen vergeten.

31 december 2014 • Persoonlijk

2014 is het eerste jaar dat wij ook na de vierdaagse zijn blijven wandelen. Het was mijn bedoeling om minimaal 1x per week te gaan wandelen. Vroeger (. . . toen alles beter was . . .) ging ook altijd 2 of 3 x per week voetballen, nu dreigde het sporten en het bewegen erbij in te schieten. Dus werd het wandelen naar een hoger niveau getild.

Trots - Meer dan 1000 kilometer op de teller !!

Helaas is niet gelukt om minimaal 1x per week te wandelen. Excuses genoeg te bedenken, soms zelfs geldige excuses: verhuizen, blaren, moe, regen, je kent het wel. Evengoed ben ik supertrots dat ik meer dan 1000 kilometer heb gestapt, toch een mijlpaal !! Omdat ik meer ben gaan lopen, is ook de kilometerteller van John omhoog geschoten.

Briltil ligt dus in Groningen !! Ik krijg meer en meer plezier in het wandelen, zelfs als het even niet meezit. Ik ben een mooi-weer-loper maar ook in de regen vermaak ik me. De vele blaren spelen mij elke keer weer parten, gelukkig kan ik er goed mee leven.

Tijdens het wandelen maak ik graag foto's, iets wat mijn gemiddelde snelheid naar beneden haalt. Er is zoveel te zien onderweg. En ook niet onbelangrijk, ik kom op plaatsen waar ik nooit ben geweest. Ooit gehoord van Briltil, Ezinge of Adorp ?!?!

Wandelplannen 2015

Er is veel te zien onderweg ... Voor 2015 heb ik min of meer dezelfde wandelplannen als voor 2014. Uiteraard staat de Nijmeegse Vierdaagse op ons programma van 21 tot 24 juli. We willen grote en kleine georganiseerde tochten wandelen.

We denken aan de Bloesemtocht op 18 april, de Kippenloop op 13 juni en de Falcon Walk op 20 juni. Ik hoop het RijnDeltapad af te maken en te starten met een volgend pad.

Gelukkig en Gezond 2015 - Veel wandelplezier

Als ik alles wil gaan lopen wat ik in gedachten heb, dan kom ik zeker benen tekort !!

Wij wensen iedereen een gelukkig en bovenal gezond 2015 en heel veel (wandel)plezier. Tot volgend jaar.

Groetjes van John & Mirjam

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Groene Wissel Oudewater - Haastrecht
-WinterWandeling-

Volgend bericht »

Heerlijkheid Marienwaerdt

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

Reizen algemeen