Nieuwjaars wandelchallenge 2023

Wandel fit het nieuwe jaar in

Home > Nieuwjaars wandelchallenge 2023

Nieuwjaars wandelchallenge 2023

Wandel fit het nieuwe jaar in

Nieuwjaars wandelchallenge 2023 - Wandel fit het nieuwe jaar in

Onze laatste wandeling is alweer bijna 2 maanden geleden en het ziet er niet naar uit dat we dit jaar nog aan de wandel gaan. Iets te druk met werken, het is niet anders. Daarom komt de Nieuwjaars wandelchallenge 2023 (€) voor mij als geroepen. Met deze uitdaging heb ik de juiste stok achter de deur om er op uit te trekken. Doe je mee??

16 december 2022 • Persoonlijk

Uitdagingen, ik ben er niet goed in want meestal hou ik het niet vol. Niet omdat het niet leuk is, integendeel! Ik heb altijd excuses: te weinig tijd, geen zin om tijd te maken, druk, druk druk of pijn in mijn knieën. Evengoed doe ik in januari mee met de gratis nieuwjaars wandelchallenge (€). Even mezelf aan slingeren.

Ga mee naar buiten allemaal . . .

De nieuwjaars wandelchallenge is een initiatief van Wandeltrainer Wanda (€). Zij is NOC*NSF gecertificeerd wandeltrainer en doet zelf niets liever dan wandelen. Ze helpt anderen om net zoveel plezier uit het wandelen te halen als zijzelf! DeWandeltrainer helpt elke wandelaar naar een hoger wandelniveau.

De eerste 2 weken van januari krijg je van haar dagelijks wandeltips en leuke oefeningen om meer uit je wandeling te halen.

Deze wandelchallenge is niet alleen voor de beginners, zelfs de gevorderde wandelaar steekt er veel van op. Je ervaart 2 weken lang wat een wandeltraining inhoud en hoe je er je voordeel mee kan doen. Met bruikbare tips en leuke video's met uitleg is binnen blijven simpelweg geen optie. Lekker aan de wandel en genieten van het buiten zijn

Online Wandeltraining Community

De challenge vindt plaats in de Online Wandeltraining Community. Je krijgt er dagelijks de tips en oefeningen. In de community deel je jouw wandelingen met alle andere deelnemers en is er ruimte om je vragen te stellen. Deelnemers ontvangen op 31 december de inloggegevens voor de Online Wandeltraining Community per mail.

Enne, het kost je helemaal niets . . .

Begin jij sportief aan het nieuwe jaar?

Ik doe mee en ben vast van plan om het dit keer wel vol te houden. Ik gun mezelf de hele maand januari de tijd voor de uitdaging. Af en toe sla ik een dagje over. Wat een goed begin van het nieuwe jaar.

Wie doet er mee??

Schrijf je nu in »

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

11x Onze ideale camperplaats
-Of camping-

Volgend bericht »

Een sprankelend Nieuwjaar
-Adieu 2022 - Welkom 2023-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

 

(€) - Dit blog bevat affiliatelinks. Als jij iets koopt via een affiliatelink, krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra's.