Home > Gewonnen !!

Gewonnen !!

De leukste Selfie van Benschop ;-)

Gewonnen !! - De leukste Selfie van Benschop ;-)

Op Koningsdag was er bij ons een korte wandeling en aan die wandeling was een leuke prijs verbonden. Daarvoor moest je Selfie opsturen naar Stichting Oranje Benschop. Kleine moeite, want ik maak immers iedere wandeling een fantastische Selfie van mezelf . . . en ik heb gewonnen !!

1 mei 2014 • Persoonlijk

De leukste Selfie

De Hoofdprijs !!Tijdens het wandelen had ik wel een klein beetje nagedacht over de 'Sefie'. Ik wilde graag de knapzak erop hebben staan en natuurlijk een mooie achtergrond die wat vertelde over de route. Uiteraard wilde ik er zelf ook nog een beetje schappelijk op staan. Dat laatste was nog het moeilijkste, maar voor de rest is het dus blijkbaar prima gelukt.

Toetjespakket van de Zuivelmakers

De prijs is een toetjespakket van de Zuivelmakers uit Benschop. Jammie . . . lekker. Mijn eerste wandelprijs is binnen.

Hier sta ik dan met mijn net ontvangen prijs. Vanavond, tijdens het eten werd er onverwacht aangebeld. Zeker weer een collectie ... Maar tot mijn verrassing stond er iemand met een pakketje voor de deur, en niet eens voor de buren, maar voor MIJ !! Een mevrouw kwam mij een prijs brengen . . . voor de leukste Selfie. En . . . neeeee, ik was niet de enige die een Selfie had opgestuurd.

En ik moest er gelijk mee op de foto voor de Facebook-pagina van de organisatie. Oei, als mijn haar maar goed zit, ik kom net uit mijn werk hoor.

Enne, de toetjes waren erg lekker . . .

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

RijnDeltapad West 1

Volgend bericht »

Brandweertocht Baarn

1 Reactie

Moeder Bou.  -  03-05-2014 @ 23:35:52  -

Leuk hoor dat je een prijs gewonnen hebt,
eet smakelijk en gewoon doorgaan!!!.
Groetjes, doei, doei.  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.