Home > Reuma Walk 2015

Reuma Walk 2015

Ik doe mee !!

Reuma Walk 2015 - Ik doe mee !!

Dit jaar wordt de Reuma Walk voor de 2-de keer georganiseerd. Een leuk wandelinitiatief met het Reumafonds als goed doel. De Reuma Walk is op 12 september en de start is bij Kasteel Groeneveld in Baarn. Ook voor deze editie heb ik me natuurlijk weer ingeschreven.

23 augustus 2015 • Persoonlijk

De Reuma Walk is een initiatief van Wanda. Zij organiseert deze leuke happening samen met Astrid, Fenneke en Djoeke. Ik hou wel van dit soort kleinschalige initiatieven - met een groot resultaat !!

Een interview . . . met mij . . .

Dat ik vorig jaar ook heb ik ook meegedaan is niet onopgemerkt gebleven. Ik heb meegedaan omdat ik zelf knieartrose heb en omdat ik graag wandel. Ik heb vorig jaar ook een berichtje over de Reuma Walk geschreven (ga ik dit jaar zeker ook weer doen).

Enkele weken geleden kreeg ik een mail van Wanda met het verzoek of ik een vragenlijstje wilde invullen voor de website van de Reuma Walk. Dat vond ik een erg leuk idee en inmiddels staat het interview over de Reuma Walk niet meer online.

Weer of geen weer . . . ik heb er weer zin in. Tot 12 september.

Doe jij ook (weer) mee ??

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Rondje Krimpenerwaard

Volgend bericht »

Omtrek van Amersfoort 2015

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

Gezond in beweging met de Wandeltrainer