Home > Knieblessure

Knieblessure

Altijd weer die knie

Knieblessure - Altijd weer die knie

Voor vandaag stond de Omloop van het Groene Hart in mijn wandelagenda. Een tocht vanuit Oudewater die bovendien langs ons huis komt en dat vind ik leuk !! Helaas … mijn knie laat het afweten. Sinds afgelopen donderdag is mijn knie enorm dik en pijnlijk. Lopen gaat moeilijk, ik loop gewoon mank. Enige optie is RUST …

25 mei 2015 • Persoonlijk

Knieartrose

Dat ik slechte knieën heb is al langer bekend. Oorzaak: Artrose. Ik kan er goed mee leven en gebruik geen pijnstillers. Evengoed voel ik mijn knieën bijna altijd, ze zeuren een beetje. Maar nu is er toch meer aan de hand.

Ik kan mijn knie nu niet strekken en buigen lukt maar een heel klein beetje. Doordat ik mank loop heb ik ook nog spierpijn in mijn kuiten erbij gekregen. Ik vermoed dat mijn knie overbelast is, misschien wel van de tocht in Hoornaar op Hemelvaartsdag, zo'n anderhalve week geleden. Morgen ga ik de dokter met een bezoekje vereren en hopelijk word ik daar iets wijzer van !!

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Stap en Trap - Hoornaar

Volgend bericht »

Waarom Wij Wandelen
-Vragen over Wandelen-

4 Reacties

Wandelmaat  -  02-06-2015 @ 17:28:36  -

Heel veel beterschap en een spoedig herstel. Gr. Jack

Monique  -  02-06-2015 @ 21:19:07  -

Jetje wat een pech. Van harte Beterschap en hopen dat het snel weer beter gaat. Groetjes Monique

Ruud  -  02-06-2015 @ 21:19:56  -

Een blessure is nooit fijn, maar deze heeft wel een hele beroerde timing... Sterkte en neem toch maar de tijd voor een goed herstel.

Mirjam  -  02-06-2015 @ 22:08:25  -

Dank jullie wel. Het gaat inmiddels wel weer iets beter, maar helemaal lekker loop ik nog niet. Helaas nog even geen wandelingen voor mij 😢
Evengoed heb ik er alle vertrouwen in dat 'Nijmegen' gaat lukken !!  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.