Home > 7 heuvelen

7 heuvelen

Op de dag van Groesbeek

Vandaag de dag van Groesbeek, oftewel de Zeven Heuvelen route. Een echte bergetappe dus waarbij het venijn in de staart zit. Een prima dag met wederom erg mooi wandelweer. Niet te warm, maar wel een lekker zonnetje en droog !! John heeft een prima dag gehad en heeft weer lekker gelopen. John praat altijd met Jan en Alleman en heeft ook vandaag weer de nodige contacten opgedaan en met Charlotte en Art-Jan heeft hij voor morgen ook afgesproken om samen te lopen.

21 juli 2011 • 4 daagse Nijmegen

Ze hebben veel lol onderweg. Gezellig samen soep gegeten en dat al om half 8 's ochtends. Het kan allemaal en hoort er helemaal bij.

Ik heb een mindere dag achter de rug, ik kwam helemaal niet in mijn ritme. Ik was niet vooruit te branden. Pfftt, de dag duurde lang. Evengoed was ik mooi op tijd binnen, dus het meeste zat tussen mijn oren, denk ik. Mijn knieën hebben het vandaag wel zwaar gehad en dat voel ik nu wel. Ze voelen stijf aan en doen toch wel een beetje pijn. Gelukkig heb ik tijdens het lopen minder pijn, dat komt pas als ik even stil gezeten heb.

Nijmegen de Gekste

Uiteindelijk overheerst het gevoel van een groot volksfeest. NIJMEGEN de Gekste!! Zoveel mensen langs de kant, die allemaal heel veel plezier hebben. En maar zingen en swingen, je moet het zelf meemaken om te weten wat ik bedoel . De Zevenheuvelenweg is net de Alpe d'Huez, met al die campers langs de weg. Die zoeken op woensdag al het beste plekje uit. Overal is genoeg (heel veel) te graaien en te snaaien. Eten in overvloed, zelfs als je niets meeneemt, komt je niets tekort. Alles is te koop, je krijgt heel veel onderweg en soms kun je 'gewoon' aanschuiven bij mensen als je zou willen.

John was ruimvoor de hoosbui binnen. Ik maar net op tijd want toen ik mijn kaartje moest laten controleren en mijn startkaart voor morgen kreeg, begon het toch te plenzen. Uiteindelijk bleven we niet droog en keamen we zo goed als doorweekt op de camping, zelfs met regenkleding aan. Gelukkig heb ik mijn schoenen droog gehouden, want die wil ik morgen nog aan.

Morgen alweer de laatste dag, het gaat snel. Op naar de VIA GLADIOLA . . . Nu eerst lekker eten en dan snel gaan slapen (voor 21.00 uur).

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Wij zijn op de helft
-Vierdaagse 2011-

Volgend bericht »

We zijn er
-Vierdaagsekruisje dik verdiend-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

Reizen algemeen