Home > We zijn er

We zijn er

Vierdaagsekruisje dik verdiend

We zijn er - Vierdaagsekruisje dik verdiend

We hebben het weer gehaald. Vandaag de laatste etappe van de 4-daagse en ook deze dag is goed gegaan. John is al(weer) om 4.00 uur vertrokken voor de laatste 50 km. En het ging goed en snel. Ik vertrok om 6.30 uur en ook bij mij ging het goed. Niet snel, maar dat hoeft ook niet. Zoals altijd waren de laatste kilometers wel zwaar, maar ook verschrikkelijk leuk. Wat een feest, ik blijf mezelf erover verbazen. Iedereen doet mee. Vele Gladiolen worden uitgedeeld en bijna niemand loopt zonder.

22 juli 2011 • 4 daagse Nijmegen

John was om 14.30 uur binnen en ik 2 uur later. Op de Wedren 1 groot feest met hossende mensen (dat ze dat nog kunnen, ik in ieder geval niet).

Zeg nooit nooit . . .

Met m'n knieen gaat het redelijk. Ze zijn overbelast, maar dat is niet zo heel gek natuurlijk. Ze hebben nu een weekje rust verdiend. Ik ben apetrots op mijn medaille, die bij de 5-de keer hoort. Voorlopig trouwens ook mijn laatste. Ik zeg niet dat ik nooit meer ga meelopen,voorlopig even niet. Ik ga het wandelcircus vanaf de kant bekijken.

John heeft zijn 2-de vierdaagse heel anders ervaren als de eerste keer van vorig jaar. Hij heeft nu veel en veel meer genoten van alles wat er om hem heen gebeurde. Hij wil volgend jaar weer meelopen. En gelijk heeft-ie . . .

Dank jullie wel !!

Wij willen in ieder geval iedereen bedanken voor alle leuke en lieve berichtjes gedurende de afgelopen 4 dagen. Leuk dat jullie zo met ons meeleven. En dan met name Cootje, die ons alletwee, iedere ochtend als eerste succes wenste !!

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

7 heuvelen
-Op de dag van Groesbeek-

Volgend bericht »

Sluikreclame in Linden
-Vierdaagse 2011-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

Gezond in beweging met de Wandeltrainer