Home > Wij zijn op de helft

Wij zijn op de helft

Vierdaagse 2011

Wij zijn op de helft - Vierdaagse 2011

Vandaag de dag van Wijchen, altijd gezellig. De dag begon droog, maar John had al rond half 7 de eerste regenbui te pakken. Ik liep toen nog droog in Nijmegen. Maar ook in Wijchen begon het voor mij te spetteren, gelukkig niet ernstig genoeg.

20 juli 2011 • 4 daagse Nijmegen

Uiteindelijk kreeg ik in Weurt (5 km. voor de finish) nog een flinke regenbui en toen moest ik toch echt mijn regencape aantrekken. Het duurde gelukkig maar een kwartiertje, lang zat.

Roze Woensdag

In Wijchen is veel vermaak en errug druk. Dit leidde zelfs tot opstoppingen op het marktplein en een echte file. Stilstaan of langzaam doorschuifelen, meer was er niet mogelijk. Maar wel gezellig en veel feest !! Het publiek is soms compleet (prettig) gestoord, niet te geloven. En veel mensen in het roze, vanwege de roze woensdag en ook ik had mijn outfit aangepast.

John heeft zich prima vermaakt met José (die hij 2 weken geleden in Gouda al had ontmoet tijdens een wandeltocht). Eenmaal bij haar familie aangekomen, moest ook hij komen zitten en kreeg hij ook spontaan koek en zopie . . . erg leuk !!

Vandaag was John ruimschoots als eerste binnen, wederom allebei goed gelopen. Enne, niet meer blaren en John nog steeds niet eentje. Met mijn knieen valt het niet tegen. Ik voel ze wel (vooral links), daar niet van, maar het is weleens erger geweest. De paracetamol blijft nog lekker in mijn tas. Nu vooral vermoeide kuiten en pijnlijke schenen, want ook pijn hoort erbij (zegt de overbuurvrouw). Ik heb mijn oude schoenen maar weer uit de kast gehaald, die doen het nog prima. Morgen weer, even de zeven heuvelen trotseren.

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

De kop is eraf . . .

Volgend bericht »

7 heuvelen
-Op de dag van Groesbeek-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

Stapvitaal