Home > Wandelen in Rijnland

Wandelen in Rijnland

Waterrijke wandelroutes in Zuid-Holland

Wandelen in Rijnland - Waterrijke wandelroutes in Zuid-Holland

Voor de wandelgids -Wandelen in Rijnland- ontwierpen routemakers Cock Hazeu en Peter Kuiper twaalf waterrijke wandelroutes in het drukke westen. Met deze gids wandel je in het Groene Hart rondom Leiden, Bodegraven, Gouda en Zoetermeer. De wandelingen variëren van 11 tot 19 kilometer.

5 oktober 2020 • Wandelgidsen

1 stadswandeling
3 x Zoetermeer
12 wandelroutes
100% watergarantie
176 km wandelplezier

Wandelen in het drukke westen van het land

De Oude Rijn door het Zuid-Hollandse deel van het gebied van hoogheemraadschap Rijnland. Dit Rijnland is een gebied met geweldige wandel-mogelijkheden. De routes uit de gids lopen gegarandeerd langs het water.

De Hollandse steden zijn dichtbij met al hun infrastructuur en toch wandel je hier in prachtige veenweidepolders en plassengebieden, zoals bij de Reeuwijkse Plassen en het Braassemermeer.

Wat dacht je van Zoetermeer, niet direct een plek die in mij opkomt voor een leuke wandeling. In de gids staan maar liefst drie routes rondom Sweet Lake City. Ook een strandwandeling mag niet ontbreken. Lekker uitwaaien aan de kust van Wassenaar, gecombineerd met het mooie duingebied van Meijendel.

Met gps-tracks

De GPS-tracks van de wandelroutes routes in deze gids kun je gratis downloaden vanaf gegarandeerdonregelmatig.nl. De meest actuele routebeschrijving vind je op wandelzoekpagina.nl. Met de cijfercode boven de QR-codes in de gids heb je gratis toegang tot de betreffende kaartjes, gpx-bestanden en routebeschrijvingen.

Routemaker Cock Hazeu maakte al eerder een wandelgids met wandelingen in het drukke westen. In de wandelgids Wandelen in Delfland beschrijft hij 11 flinke rondwandelingen in Delft en omgeving.

Bestel de gids

Wandelen in Rijnland kun je bestellen bij de uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig (€) voor € 16,95. De gids ligt ook in de boekhandel of is te bestellen bij Bol.com (€).

Welke route uit de gids zal ik als eerste wandelen ??

IN HET KORT

De Wandelgids
Wandelen in Rijnland
Auteur(s)
Cock Hazeu en Peter Kuiper
Verkoopprijs
€ 17,95
Formaat/omvang
Paperback - 144 pagina's, 21,00 x 12,6 cm (staand)
Meer info
** Aff - Wandelgids static/wandelgidsen/klein/wandelen-in-rijnland.jpg
Wandelen in Rijnland (17,95) (€)
Ook in het drukke westen van het land zijn geweldige wandel-mogelijkheden! Met deze gids wandel je in het Groene Hart, in de omgeving van Leiden, Bodegraven, Gouda en Zoetermeer. In dit Rijnland stroomt de Oude Rijn.

T!P
Verzamel ze allemaal
Bestel alle wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig in één keer met een fikse korting!

Meer wandelgidsen

« Vorig bericht

Wandelen over het Graveslootpad
-Klompenpad door de weilanden-

Volgend bericht »

Trage Tocht Maarn
-Zanderij, Hoog Moersbergen en Huis te Maarn-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

 

(€) - Dit blog bevat affiliatelinks. Als jij iets koopt via een affiliatelink, krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra's.