Home > Nieuwe wandelgids: Provinciewandelgids Gelderland Achterhoek

Nieuwe wandelgids: Provinciewandelgids Gelderland Achterhoek

Nieuwe wandelgids: Provinciewandelgids Gelderland Achterhoek -

Wandelliefhebbers kunnen prima uit de voeten in de Achterhoek. Dat weet ook WandelBart van der Schagt. Vorige week verscheen alweer zijn achtste Provinciewandelgids: Gelderland Achterhoek. De gids bevat 22 leuke wandelroutes in de provincie Gelderland, verspreid over de gehele Achterhoek en IJsselvallei.

5 februari 2019 • Wandelgidsen

Wandelen door het coulisselandschap van de Achterhoek

Twee jaar geleden waren wij op vakantie in de Achterhoek en hadden het er prima naar ons zin. Het is een heerlijke regio om de wandelen en fietsen. Wij wandelden 't Schaddenpad, een wandeling door het kenmerkende Achterhoekse coulissenlandschap.

De verrassing was groot toen vorige week de Provinciewandelgids in de Gelderse Achterhoek in de bus lag. Een nieuwe wandelgids met 22 afwisselende Groene Wissel Wandelingen. In de gids staan twee stadswandelingen in de Hanzesteden Zutphen en Doesburg. Maar ook enkele routes in het open rivierlandschap langs de IJssel. De meeste routes voeren de wandelaar door het bijzonder gevarieerde coulisselandschap van de Achterhoek: hét wandelwalhalla van Nederland.

Dit jaar gaan we wederom op vakantie naar de Achterhoek. Deze wandelgids gaat zeker mee. Het wordt nog moeilijk kiezen welke wandelingen we daar zullen maken. Een bezoekje aan Zutphen is prima te combineren met een stadswandeling. Ook de wandelingen rondom Varsseveld en Winterswijk liggen op loopafstand van de camping. Kortom, wij gaan ons wel vermaken in de Achterhoek.

Wij Wandelden uit deze gids

  1. 27-07-2019 - Groene Wissel Varsseveld
  2. 01-08-2019 - Groene Wissel Zutphen
  3. 08-09-2019 - Stadswandeling, Groene Wissel Doesburg

Wat is jouw favoriete wandeling uit de gids?

- Provinciewandelgids Gelderland, Achterhoek -

Bart van der Schagt, bekend van zijn Groene Wissel Wandelingen, laat je genieten van 22 leuke wandelroutes in de provincie Gelderland, verspreid over de gehele Achterhoek en IJsselvallei.

IN HET KORT

De Wandelgids
Provinciewandelgids Gelderland, Achterhoek
Auteur(s)
Bart van der Schagt
Verkoopprijs
€ 14,95
Formaat/omvang
Paperback - 98 pagina's, 21,00 x 13,5 cm (staand)
Meer info
Website

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Trage Tocht Heibloem
-Lopen door landelijk Limburg-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

 

(€) - Dit blog bevat affiliatelinks. Als jij iets koopt via een affiliatelink, krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra's.