Wandelinspiratie

Ingeschreven !!

 

John is zojuist ingeschreven voor de Vierdaagse en gaat voor 4 x 50 km. John loopt mee met de Via Vierdaagse. Dit is speciaal voor mensen die voor de eerste keer meelopen. Zij krijgen begeleiding, voor en tijdens de 4-daagse. Het kost een beetje meer … maar dan heb je ook wat. Hierdoor is hij verzekerd van deelname en hoeft hij niet mee te loten !! Een belangrijke reden om hiervoor te kiezen.

1 februari 2010

Vierdaagse 2010

 

De vierdaagse is nog maar nauwelijks voorbij, maar we denken alweer aan de vierdaagse van volgend jaar. John heeft ons plekje op de camping alweer besproken !!

Want wat is nu het geval: John wil volgend jaar de vierdaagse gaan lopen. Hij ziet het helemaal zitten om 4 x 50 km. te gaan lopen, hij wil er tenslotte wel een medaille voor verdienen.

9 augustus 2009

Een dag laterMoe maar voldaan - 4-daagse 2009

Moe maar voldaan . . . Van de adrenaline die er gisteren was, is vandaag niets meer over. Ik zou vandaag de 5 km lopen niet eens meer redden, gelukkig hoeft dat ook niet . John zorgt nog steeds opperbest voor mij. Van mijn voeten en spieren heb ik nauwelijks last, wel van mijn knieën.

25 juli 2009

Binnen !!!

Gelukkig, ik ben binnen, maar wat een leuke dag vandaag. Overal is het feest .. niet te geloven. En leuk dat er zoveel mensen zijn komen kijken. Allemaal bedankt en wat een verassing .. meiden van voetbal !!! De laatste kilometers vielen niet mee (bloed, zweet en tranen maar waren wel de moeite waard. Nou, nu eerst een Ice-tea ...

24 juli 2009

You 'll never walk alone

Om kwart voor 3 was ik binnen. Ondanks de regen is het goed gegaan en heb ik gelukkig geen nieuwe blaren erbij. Mijn voeten doen nu wel pijn en krijgen een lekker voetenbadje. En de eerste gladiool heb ik al gekregen van een toeschouwer.

23 juli 2009

Het regent

Het is opgehouden met zachtjes regenen en het komt met bakken uit de hemel. Mijn schoenen en sokken zijn helemaal doorweekt. Maar de eerste heuvel ben ik over en ik heb nog 16 km te gaan.

23 juli 2009

Tijd heelt alle blaren

Vandaag heb ik toch 2 blaren kado gekregen, op elke voet eentje. Helaas heb ik de tape niet voor niets meegenomen . Maar ik ga vrolijk verder en morgen loop ik langs de camping waar het nu al druk is langs de weg, net de Tour de France.

22 juli 2009

Weer 40 kilometer

. . . van mijn schoenen afgesleten . . . Ik ben zojuist binnen gekomen en het is weer goed gegaan. Ik ben Harmelense fans tegengekomen en het is nu heel erg gezellig bij de finish . . . Een groot feest en dan moet het nog vrijdag worden!!

22 juli 2009