Home > Wij zijn WAT-jes

Wij zijn WAT-jes

Wij zijn WAT-jes -

Vandaag is het weer Roze Woensdag maar ook de dag van Wychen. Inmiddels een leuke traditie en veel wandelaars en toeschouwers hebben roze kleding aan. Soms onopvallend, soms extravagant. Alles kan en alles mag, leuk is het in ieder geval wel.

16 juli 2014 • 4 daagse Nijmegen

De ochtend begint al vroeg en dat valt vies tegen als de wekker als voor half 3 gaat. En we doen dit toch echt vrijwillig. We hadden alletwee tijd nodig om wakker te worden en in ons ritme te komen. Mijn eerste kilometers gingen vrij moeizaam. Maar eenmaal op gang ging het steeds beter. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik gewoon een leuke dag heb gehad.

Roze Woensdag

Een van de vele dweilorkesten onderwegn Ik vond het een leukere dag dan gisteren en op de één of andere manier gezelliger langs de route. Veel meer muziek en erg veel dweilorkesten.

Ook John heeft weer prima gelopen en zich goed vermaakt onderweg.Even zwaaien naar de burgemeester ... Ook is John een oud-collega van mij tegengekomen met haar man (Carma & Jos). Zij zagen hem langslopen en riepen hem toen. Uiteraard heeft John geprobeerd om mij te bellen om te zeggen dat zij langs de kant stonden en waar. Maar er is geen doorkomen aan, het telefoonnetwerk is continue overbelast en John kreeg mij niet te pakken. Jammer, want ik heb hen niet gezien.

Ik was vandaag om half 2 binnen en John ongeveer 3 kwartier eerder. Op de Wedren zat hij al op mij te wachten met een drankje. Daarna zijn we snel weer terug gegaan naar de camping om onze rust te pakken. Hoewel dat valt niet meer. Iedereen heeft zijn verhaal, dus er is genoeg te kletsen. Gezellig, dat hoort er ook bij !!

Waar is het feestje . . . ?!?!

Ieder jaar verbaas ik me er weer over wat een feest de mensen ervan maken. Hele privé-feestjes in de tuinen. Overal staat te eten op tafel en als je op een lege stoel gaat zitten krijg je meestal wel iets lekkers aangeboden. Ik blijf het bijzonder vinden. Ook grappig is het om onderweg mensen te kijken, niet te lang natuurlijk . . . maar zoveel mensen . . . en ze zijn allemaal verschillend, niet eentje is hetzelfde !!

O ja, wij zijn dus WAT-jes . . .Walking Apart Together.
Op dit moment Wandelen we vooralsnog heel apart . . . maar we hopen deze week ook nog together te wandelen !!

Morgen de Zevenheuvelenweg, de bergetappe. We zijn er weer (bijna) klaar voor. Vroeg ons bedje in en morgen gezond weer op. Een nieuwe dag met nieuwe kansen.

FotoalbumRoze Foto's »»

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

De kop is eraf
-Vierdaagse 2014-

Volgend bericht »

Klimgeiten
-Over de Zevenheuvelenweg-

7 Reacties

Mirjam  -  16-07-2014 @ 19:58:00  -

O ja ... we hebben nog GEEN blaren 👍👍🥰

Moeder Bou.  -  16-07-2014 @ 21:28:26  -

Goed hoor en dat nog zonder blaren, houden zo, toppy!!

En wat dat voordringen betreft, wij hebben Mirjam zo

echt niet opgevoed. Doei,doei.

Henk en riny  -  16-07-2014 @ 22:51:02  -

Knap hoor van jullie zeker met dit weer🌞 jullie zijn op de helft, morgen veel succes. en om op dat voordringen terug te komen: soms moet je in je leven even iets meer aan jezelf denken en dan mag je gerust een keer je ellebogen gebruiken👍👍

Annette  -  16-07-2014 @ 22:53:58  -

Supergoed weer, morgen een zware tocht voor de boeg, dus jullie liggen nu vast al in jullie bedjes, veel succes morgen en goed drinken hoor, toitoitoi

Familie van Vliet  -  16-07-2014 @ 23:01:25  -

Wij wensen jullie heel veel sterkte met de zware tocht! Maar die gaan jullie vast en zeker weer halen, toch??
Al reacties gekregen van de slippertje??

Leontine  -  17-07-2014 @ 00:23:52  -

Hoi wij zijn vandaag in Nijmegen geweest en inderdaad wat een feest zeg!
Helaas hebben we jullie niet gezien we zaten op de tribune vlak bij de werden.
Natuurlijk hebben we goed gekeken maar helaas.
Nog maar 2 dagen heul veul succes
Gr. Niek en Leon10😀

Coby  -  17-07-2014 @ 06:34:12  -

Goed gedan en heerlijk dat er nog geen blaren zij. Succes vandaag met de heuveltjes.😲😲  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.