Home > Nog een nachtje

Nog een nachtje

Nog een nachtje -

Maandenlang hebben wij er naartoe geleefd, en nu nog maar 1 nachtje slapen. Nu nog even de laatste voorbereidingen, (heup)tas inpakken, eitjes koken, voeten afplakken, we zijn er maar druk mee. Morgenochtend rond 2.30 uur gaat de eerste wekker alweer ...

15 juli 2013 • 4 daagse Nijmegen

John vertrekt al om 4.00 uur. Ik heb morgen een vroege start en vertrek om 5.15 uur. Stapje voor stapje zetten we ons beste beentje voor. En dat allemaal voor een paar Gladiolen ... een een kruisje ... hoewel er voor ons dit jaar geen medaille in zit. John krijgt (hopelijk) een 4-tje en ik krijg (hopelijk) een 7-tje.

We zetten straks alles helemaal klaar, zodat we morgenochtend nergens meer aan hoeven te denken. Fietsverlichting doet het, kleren liggen klaar, broodjes gesmeerd. Voor 22.00 uur willen we ons bedje opzoeken. Hopelijk kunnen we een beetje slapen.

John loopt, zoals zovelen met een rugtas. Mij te groot en te warm. Ik heb genoeg aan mijn heuptasje, ook daar kan heel veel in:

Inhoud heuptasje en broekzakken

 1. Pet (hangt aan mijn heuptas)
 2. Geld
 3. Legitimatie
 4. 2 flesjes drinken (1x sportdrank - 1x water)
 5. Blarenpleisters
 6. Steriel naaldje voor het doorprikken van ...
 7. Paracetamol
 8. Dextro
 9. Telefoon
 10. Fototoestel
 11. Extra batterijoplader voor onderweg voor mijn telefoon
 12. MP3 speler + koptelefoon
 13. 2 broodjes (met ei)
 14. 2 Energy-repen
 15. Zonnebrand
 16. Grote zakdoek, voor om mijn nek tegen de zon en de hitte (nat maken)
 17. Desinfecterend spul voor schone handen
 18. Extra sportdrank (oplosbaar poeder in 2 flesjes)
 19. Papieren zakdoekjes
 20. Startkaart (heel belangrijk) !!
 21. Lippenbalsem
 22. Zwart-wit snoepjes (zout)

En wat ik verder nog te kort zal komen, kan ik onderweg kopen. Mijn regencape gaat in ieder geval NIET mee!!

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Alweer het weer
-Nijmeegse Vierdaagse 2013-

Volgend bericht »

Goed gelopen

4 Reacties

Moeder Bou.  -  15-07-2013 @ 19:08:58  -

Mirjam en John, veel suc6, hopelijk wordt het niet te warm, toi toi toi.

Robbert  -  16-07-2013 @ 09:00:34  -

Ha zus,

Hoe gaat/ging ie!?
't is in ieder geval lekker weer... en hopelijk niet te warm!

Suc-6! toi toi toi

groetjes, Robbert, Susan, Luuk en Sven

p.s. kunnen we je weer volgen waar je bent...
heb je weer een chip!?

Fam van vliet  -  16-07-2013 @ 09:59:55  -

Ik zit nu lekker relaxt koffie te drinken met Ivan. Jullie lekker aan de wandel. Heel veel succes en vergeet vooral niet je beste beentje voort te zetten!

Groetjes Carola en kus van Ivan

Desiree   -  01-09-2015 @ 09:04:20  -

Dag Mirjam,Wat ontzettend leuk om de inhoud van je heubtasje in deze blog te lezen. Wat ik nog verrassende vind is jullie originele kilometerstand bovenaan het blog en jullie originele 'dit zijn wij' pagina. Groet, Desiree  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

Natuurhuisje