Home > Een dag later

Een dag later

Moe maar voldaan - 4-daagse 2009

Een dag later - Moe maar voldaan - 4-daagse 2009

Moe maar voldaan . . . Van de adrenaline die er gisteren was, is vandaag niets meer over. Ik zou vandaag de 5 km lopen niet eens meer redden, gelukkig hoeft dat ook niet . John zorgt nog steeds opperbest voor mij. Van mijn voeten en spieren heb ik nauwelijks last, wel van mijn knieën.

25 juli 2009 • 4 daagse Nijmegen

Dat is toch echt mijn zwakke plek. Maar bovenal, het is ontzettend leuk om mee te lopen met het grootste wandelevenement ter wereld en de finish te halen . . .

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

De Via Gladiola - Vierdaagse 2009
-Ik ben er bijna-

Volgend bericht »

Vierdaagse 2010

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.