Home > Moe & voldaan

Moe & voldaan

Vierdaagse 2013

Moe & voldaan - Vierdaagse 2013

Vandaag eerst even uitslapen en afkicken en dat valt nog niet mee. Maar het trotse gevoel overheerst, we hebben het weer gehaald en genieten en kletsen nog na met alles en iedereen op de camping.

20 juli 2013 • 4 daagse Nijmegen

Na een drukke dag van gisteren, volgde een onrustige nacht. Ik heb slecht geslapen, want mijn knieën deden pijn. Ik wist niet hoe ik nou zou gaan liggen en midden in de nacht heb ik nog met ijs zitten koelen. En dat hielp gelukkig. Tja ... die knieën van mij hebben het te zwaar te verduren gekregen, dat is wel duidelijk. John heeft gelukkig wel wat beter geslapen.

Gister was een mooie dag. Heerlijk weer en af en toe een wolk. Maar als de zon er was, was de zon ook fel en scherp, ben lekker bijgekleurd.

Oranje Boven in Linden

We kwamen weer door Linden, voor mij nog steeds het leukste dorp tijdens de 4-daagse. Thema dit jaar was Oranje Boven, hoe kan het ook anders. Was echt weer leuk, hoewel ik het wel minder vond dan vorig jaar. Tja, ju kunt niet alles hebben. Maar wat ik wel vreemd vond ... is er controle midden in Linden ... Jeetje ... dat doe je toch niet, daar is zoveel te zien, dat ik bijna de controle zou vergeten. Ze hadden de klacht vaker gehad, dus hopelijk doen ze daar wat mee.

John liep weer in de voorhoede en kreeg onderweg weer koek en zopie van de ouders van José, een wandelvriendin van 2 (of 3) jaar geleden. José liep ook weer de 4-daagse mee, maar zij liep te snel voor John. Evengoed is hij heel welkom bij haar ouders en zij leggen hem dan ook even flink in de watten.

Ik heb er vandaag de tijd voor genomen, dat begon al in Linden, maar ook daarna heb ik rustig aan gedaan. Ik kon ook niet sneller, toch teveel last van mijn benen en schenen. Paracetamol heeft geholpen om in ieder geval de scherpe kantjes eraf te halen. Ben onderweg meerdere keren kort gaan zitten en op een gegeven moment zit iedere stoel lekker ;-)

Jakkes . . . Een string . . . ?!?!

Zo ging ik naast 2 vrouwtjes zitten en tegelijk kijken naar iedereen die langskomt. Komt er een zonnebankbruine meneer in te dikke blote buik langslopen (geen wandelaar overigens) in een foute witte korte tennisshort uit de vorige eeuw. Toen die meneer (70+) voorbij was keken de 2 vrouwtjes en ik elkaar tegelijk aan en schoten in de lach ... hihi haha ... Gatverdamme zag je dat ... die ouwe had een string aan ... bah ... hihihi hahaha

Ondanks de pijntjes heb ik wel genoten van het hele circus onderweg. Wat een gekte is het toch elke keer weer, niet te geloven. Omdat ik echt in de achterhoede heb gelopen, was het op het parcours al rustiger. En ook langs de kanten, want vele toeschouwers waren al weer weggegaan. Dat is dan jammer, maar de mensen die er nog wel waren, waren enthousiast en gek genoeg.

Wist je dat

 1. John doet volgend jaar zeker weer mee, ik moet er nog een heel diep over nadenken
 2. Leuk is het in ieder geval wel
 3. Wij houden niet van regen, wel van spetters
 4. We hebben 2 blaren, ieder eentje en dat is heel weinig hoor
 5. 39.396 wandelaars hebben de 4daagse uitgelopen en daar horen wij ook bij
 6. We hebben toch nog een paar Gladiolen ontvangen
 7. Onderweg de nodige bekenden gezien: Litje, Roy, Annet, Tom, LIda, Joop, Maud, Erik, José & ...
 8. Dit keer geen druppie regen en wel veel zon
 9. Ik ben op TV Gelderland geweest, gisteren om 9.04 uur. Coby heeft mij gespot.
 10. Coby ons elke dag als eerste een leuke sms heeft gestuurd ... Dank je wel hoor Cootje. Volgend jaar ben je erbij hoor !!!
 11. De dronken studenten altijd voor gekte zorgen bij de start
 12. De start ook wel lang kan duren en een late start soms wel erg laat wordt

Iedereen bedankt voor de reacties, appjes, telefoontjes & sms-jes. Jullie zijn geweldig !!!

Linden, met als thema Oranje Boven (blijkt hier overigens niet uit, maar wel leuk).
Des keizers baard.
De gouden sleurhut
Willempie !!
Het Elvis huis !!!
Nog een gouden koetsje
Kunstwerk dat vorig jaar door de wandelaars is gemaakt. Nu te koop voor Unicef voor de hoogste bieder.
Koning Keizer Admiraal, Popla kennen ze allemaal !!!
De ribbels op de pontonbrug doen pijn aan je voeten ... (en iedere stoel zit lekker)
Cuijk vanaf de overkant.
Over de finish gedragen worden ...
Eindelijk ...
Ook over de finish gedragen ...

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Trots op ons !!

Volgend bericht »

Nieuwe schoenen uitproberen
-Even een ommetje maken-

3 Reacties

Annette  -  20-07-2013 @ 16:24:12  -

Super goed gedaan van jullie, geniet nog maar even van je vrije dag en het slapen zal vannacht best gaan lukken. En maandag weer fris op het werk, groetjes van ons allemaal.

Moeder Bou.  -  20-07-2013 @ 21:18:40  -

Jullie mogen terecht nagenieten van een superprestatie, ik zou het ook wel willen doen, maar dan op de fiets. Mirjam, laat John je maar een extra massage geven, dan komt het vast wel weer goed.
John, ik zal voor je duimen Maandag.

Mirjam  -  21-07-2013 @ 16:43:50  -

Inmiddels zijn we weer lekker thuis. We hebben de camping voor volgend jaar alweer besproken en staan op dezelfde plek met hopelijk weer alle buurtjes.

Bij John is vandaag het 'kaarsje uitgegaan', hij is total-loss en heeft wat buikgriep. Tja ... alle (in)spanningen ... het komt er toch een keer uit !!

Mijn knieƫn beginnen weer ietsiepietsie beter te worden, maar zijn nog steeds gevoelig en stijf.  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

ANWB Webwinkel