Home > Nieuwe schoenen uitproberen

Nieuwe schoenen uitproberen

Even een ommetje maken

Nieuwe schoenen uitproberen - Even een ommetje maken

Allemachtig prachtig wandelweer, windstil met volop zon. Een mooie gelegenheid om mijn nieuwe schoenen uit te proberen. Zo gezegd ... zo gedaan en de eerste 20 km. is een feit ... helaas de eerste (grote) blaar ook !!

12 januari 2014 • Utrecht

Vrijdag heb ik nieuwe wandelschoenen gekocht. Mijn schoenen van 10 jaar geleden zitten nog steeds het lekkerste, maar ja ... dit zijn inmiddels schoenen met airco erin. Bovendien zijn de zolen ook wat schuin afgesleten. Enfin ... ik wilde dus licht-gewicht-schoenen. Iedere gram meer is er eentje teveel. Samen wegen mijn nieuwe schoenen nog geen 800 gram volgens de fabrikant. Dat moet dus goed komen.

Ommetje in de buurt

Gelijk maar een rondje van 20 kilometer uitgekozen. Via Lopikerkapel en Uitweg naar IJsselstein weer terug naar Benschop-City. En het berekenen van het aantal kilometers was vandaag wel heel makkelijk ... gewoon de fietsnetwerkborden blijven volgen. Van routenummer naar routenummer lopen.

Huizen & Namen

Onderweg rustig gelopen en dan valt het ineens op dat veel huizen een naam dragen. Dit zijn bijna altijd de vrijstaande huizen. Sommige namen zijn overduidelijk. Kerkzicht staat tegenover ... de kerk dus Veelust is een grote boerderij, ik ga er vanuit dat zij vee hebben. Ora et Labora - Bid en Werk ben ik ook tegengekomen ... en nog veel meer ...

De eerste 20 kilometers zitten er weer op. Helaas ook gelijk weer een grote blaar onder mijn voet. Tja ... dat krijg je als je niet de moeite neemt om af te plakken.

John kon natuurlijk niet achterblijven en is toch ook nog maar gaan lopen en heeft een rondje Blokland - Boerderijweg - IJsselstein gelopen, ik denk zo'n 15 kilometer.

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Moe & voldaan
-Vierdaagse 2013-

Volgend bericht »

100-ste vierdaagse
-Yes, wij zijn er bij !!-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.