Home > Trots op ons !!

Trots op ons !!

Trots op ons !! -

We hebben het weer gehaald. John heeft zijn 4-tje ontvangen en ik mijn 7-tje. En daar mogen we best trots op zijn want zoals een mevrouw vanmorgen in de startrij zei ... Het moet ook moeilijk zijn, want als het makkelijk is gaat iedereen het doen en dan is het geen prestatie meer ...

19 juli 2013 • 4 daagse Nijmegen

Prima gelopen. John was al vroeg binnen, ik heb mijn tijd hard nodig gehad. Maar hoe dan ook, we hebben het gehaald en genoten van alle gekte onderweg. Nu even bijkomen en hopelijk lekker slapen.

Morgen meer ... en foto's ...

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

De bergetappe
-Dag van Groesbeek 2013-

Volgend bericht »

Moe & voldaan
-Vierdaagse 2013-

6 Reacties

Andre, Diana, Ilise en Guy  -  19-07-2013 @ 20:43:40  -

Jullie mogen zeker trots zijn!! Wat een prestatie zeg! Van harte gefeliciteerd en rust nu maar lekker even uit! Groetjes!

Mirjam  -  19-07-2013 @ 20:44:26  -

O jaaa, ik ben op TV geweest en heb gezwaaid. Vanmorgen bij Omroep Gelderland omstreeks 9.00 uur en twee tellen later kreeg ik al een sms-je van Coby dat ze mij gezien had !! Ben benieuwd of ik het zelf nog eens terug zal kunnen zien 😀 👍 🌞

Henk en riny  -  19-07-2013 @ 20:59:07  -

Knappe prestatie 👍 jullie hebben zeker een grote bos gladiolen verdiend, geniet nog maar goed na en verder nog een fijne vakantie waarin je vast eerst wel even wil uitrusten.

Annette  -  19-07-2013 @ 21:37:48  -

Nou ik ben trots op jullie, knap gedaan, rust lekker uit en misschien volgend jaar weer.groetjes

Moeder Bou.  -  19-07-2013 @ 22:09:49  -

Helemaal goed, ik ben ook trots op jullie, zeker weten,
morgen lekker geen wekker, alleen maar heerlijk
luieren en niets moeten, groetjes, doei doei.

Fam van Vliet  -  19-07-2013 @ 22:55:52  -

Joepie, jullie hebben de finish gehaald, van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!
Jullie hebben het verdiend om de komende dagen echt vakantie te vieren. Je hebt er een fraai blog van gemaakt Mirjam, mijn complimenten! Ook leuk om zo de sfeer te proeven.
Morgen gaan Lucy en Suze op scoutingkamp. Ben nog even druk met de laatste regeldingetjes. Ze hebben er zin in, alhoewel Lucy kortaf is, het zal de spanning wel zijn. Ze zijn natuurlijk wel een hele week van huis weg. Ben ontzettend benieuwd hoe ze deze week gaan ervaren.

Wij wensen jullie nog een zonnige en gezellige vakantie toe.  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.