Ingeschreven voor de Vierdaagse van 2023

Dinsdag 18 juli t/m vrijdag 21 juli

Home > Ingeschreven voor de Vierdaagse van 2023

Ingeschreven voor de Vierdaagse van 2023

Dinsdag 18 juli t/m vrijdag 21 juli

Ingeschreven voor de Vierdaagse van 2023 - Dinsdag 18 juli t/m vrijdag 21 juli

We mogen weer. Ook in 2023 doen we allebei mee met met de Vierdaagse. John wandelt 4 dagen lang rondjes van zo'n 40 km rondom Nijmegen en ik ben er voor de tweede keer bij als vrijwilliger. We tellen af naar de 105ᵈᵉ editie van The Walk of the World. Op stap naar de Via Gladiola.

23 januari 2023 • 4 daagse Nijmegen

Vierdaagse kriebels

Gisteren kregen we de (bevestigings)mail van de camping en dan begint het te kriebelen. Dan weet je, de Vierdaagse komt er aan, ook al duurt het nog 175 dagen. Ons vaste stekkie op camping Nederrijkswald is alvast gereserveerd.

En vandaag start de inschrijving voor Vierdaagse van 2023. John staat te trappelen van ongeduld. Gelijk maar inschrijven want voor het eerst sinds jaren geldt 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.

John wandelt voor de 11-de keer mee en net als vorig jaar start hij op de 40 km. Zijn beloning is dit jaar een gouden kruisje met kroon. En dat is een hele mooie. Hij twijfelt nog wel of hij toch niet voor de 50 km gaat want de driedaagse van vorig jaar was voor hem een makkie.

Dit jaar hopelijk weer . . .
Dit jaar hopelijk weer . . .

Gladiool of Wandelschoen

John is ingedeeld in de startgroep van de Gladiolen. Dit betekent dat hij dinsdag en donderdag van 04.45 tot 05.30 uur (eerste starttijd) mag starten. Op woensdag en vrijdag heeft hij een late start van 05.45 tot 06.30 uur. Ik sta minimaal één ochtend aan de start om de polsbandjes te scannen voor vertrek.

Vrijwilliger

Als vrijwilliger ben ik net als vorig jaar ingedeeld bij de bureaulisten. Ik hoop dat ik weer op de Wedren sta en dan heeft de 40 km mijn voorkeur want dan kan ik John nogmaals zijn medaille opspelden. Evengoed maak ik me er niet druk om als ik bij de 30 of 40 km sta. Het is overal één groot feest. We hebben er zin in.

Doe jij ook (weer) mee?

Wij zijn benieuwd of er ook dit jaar familie en bekenden mee doen. Supporters zijn welkom. Laat het ons weten in een reactie hieronder. We zien jullie graag op de Via Gladiola of op de Wedren!

Trainen voor de Vierdaagse

Wil jij dit jaar de vierdaagse uitlopen en ben je op zoek naar een training om je goed voor te bereiden? Dan is het vierdaagse trainingsprogramma (€) echt iets voor jou. Speciaal voor alle mensen die een vierdaagse willen lopen, maar wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, heeft wandeltrainer Wanda een trainingsprogramma opgezet. Met dit trainingsprogramma ben jij gegarandeerd goed voorbereid op de vierdaagse en vergroot je de kans om hem uit te lopen.

Trainen voor grote wandeltochten met de Wandeltrainer

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Wandelen in de Meierij
-221 km wandelplezier in Noord-Brabant-

Volgend bericht »

Kort en Prachtig rondje Dartheide
-Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug-

2 Reacties

Annet kasbergen  -  25-01-2023 @ 12:43:28  -

Ja ook ons Tom gaat weer de 40 lopen, en voor het eerst met de camper op een 4daagse plek, het wordt gezellig

John en Mirjam  -  25-01-2023 @ 19:53:43  -

Leuk, dan zien we Tom (jullie) vast wel in Nijmegen 😀  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

Trainen voor grote wandeltochten met de Wandeltrainer

 

(€) - Dit blog bevat affiliatelinks. Als jij iets koopt via een affiliatelink, krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra's.