- Laat je inspireren, ontdek de leukste wandelingen -

Provinciewandelgids Flevoland

Wandelen in de provincie Flevoland, het is er nog niet van gekomen. Op de één of andere manier trekt het ons niet om er te gaan wandelen. Waarom ?? Geen idee, onbekend maakt onbemind. Ik vermoed dat we de Flevolanders hiermee ernstig te kort doen. De nieuwe Provinciewandelgids Flevoland moet hier spoedig verandering in brengen.

19 april 2020

Thuis Wandelen-Tag

Alweer 2 weken geleden introduceerdenVera Wandelt de Thuis Wandelen-Tag met 8 vragen over het niet-wandelen tijdens de huidige lock-down situatie. Hoewel, niet wandelen . . . het mag wel. We geven met plezier antwoord op haar vragen.

13 april 2020

Wij wandelen met kinderenTrage Tocht Vechten

Wij hebben onze jongste neefjes te logeren en vanwege het coronavirus kunnen we nergens heen. Nou ja bijna nergens. Wandelen kun je altijd en mag nu nog overal. We kiezen voor de Trage Tocht Vechten, een route van 10 kilometer die we indien nodig kunnen inkorten tot 6 kilometer.

22 maart 2020

Trage Tocht Den BoschWandelen in Oeteldonk

Voor de tweede keer deze week ga ik aan de wandel. Ik heb echter een luxe probleem want ik kan niet kiezen. Waar ga ik wandelen?! Wordt het de Trage Tocht Den Bosch of toch de stadse Trage Tocht Haarlem? Een poll op Twitter brengt uitkomst . . .

3 maart 2020

Provinciewandelgids Noord-Holland

De eerste Groene Wissel wandeling die ik maakte was de route Amsterdam Waterland. Ik was meteen fan van de Groene Wissels en dat ben ik nog steeds. Ook deze wandelroute staat in de nieuwste wandelgids van WandelBart van der Schagt: de Provinciewandelgids Noord-Holland.

2 februari 2020