Rondje Nedereindseplas

Wandel Fit Het Nieuwe Jaar In Challenge

Home > Rondje Nedereindseplas

Rondje Nedereindseplas

Wandel Fit Het Nieuwe Jaar In Challenge

Rondje Nedereindseplas - Wandel Fit Het Nieuwe Jaar In Challenge

Op de 2-dag van de Wandel Fit Het Nieuwe Jaar In Challenge kan ik het rustig aan doen om de spieren rust te geven. Vandaag wandel ik ongeveer de helft van wat ik gister hebt gelopen. Samen gaan we naar IJsselstein voor een rondje van 5 kilometer om de Nedereindseplas.

2 januari 2021 • Utrecht

Tot mijn verrassing gaat John weer met me mee. Gezellig. En ook dit keer zoeken we het kort bij huis want voor een wandeling van slechts 5 km willen we niet eerst uren in de auto zitten. We rijden naar IJsselstein voor een snelle ronde om de Nedereindseplas. Het heeft wel wat zo'n kort rondje. Gewoon gaan, geen rust en weing foto's. Ook weleens fijn.

Wij wandelen een rondje om de Nedereindseplas

De eerste blik op de Nedereindseplas vanaf het talud langs de A2Onderaan het talud lig de A2Haarspeldbochten vanaf de ski-bergDe Nedereindseplas van bovenaf, zometeen wandelen we daar aan de overkantDe Nedereindseplas in IJsselsteinHeel veel eenden in de plasHet is geen gezellige wandeldagHoog water . . . We mogen 5 kilometer bijschrijven op de teller
Een impressie van de Nedereindseplas op een sombere januaridag

Gezonde tussendoortjes

Naast de wandeling krijgen de deelnemers van de challenge een opdracht mee. Doel van de challenge is om fit het nieuwe jaar in te gaan. Om fit te worden en te blijven is beweging het super belangrijk maar ook je voeding. Vandaag gaat het over gezonde tussendoortjes.

Iedere wandelaar kent het wel; als je tijdens het wandelen langs leuke horeca loopt is iets lekkers (gebak) bij de koffie of thee niet te versmaden. Ik heb foto's genoeg online staan waar ik de verleiding niet kan weerstaan. Maar voordat je die extra calorieën er weer afgelopen hebt?! We worden uitgedaagd om voor gezonde tussendoortjes te kiezen en krijgen een recept voor gezonde dadelballetjes. Ik ben benieuwd, die ga ik proberen. Ik wil immers niet aankomen . . . maar of ze mij ook van het gebak af kunnen houden ?! Zolang de horeca dicht is in ieder geval wel.

Het is geen bijzondere route en het sombere weer maakt het er niet beter op. Wel een relaxed rondje voor een frisse neus. Dag 2 van de Wandel Fit Het Nieuwe Jaar In Challenge is een feit!!

ALLES OP EEN RIJTJE

Wandeling (route)
Rondje Nedereindseplas
Datum wandeling
zaterdag 02 januari 2021
Afstand
5 km
Kenmerken
Zandpadgarantie
Onverhard: 70% (Verhard: 30%)
Start- & eindpunt
  Zwembad De Hooghe Waerd, Frankrijkstraat 63, 3402 BE IJsselstein
Parkeren
Gratis parkeren bij startlocatie
Media
Route
Honden
Alleen aangelijnd

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Rondje Benschop
-Wandel Fit Het Nieuwe Jaar In Challenge-

Volgend bericht »

Prachtige boswandeling over de Holterberg
-Wandelen op de Twentse Wallen-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

Gezond in beweging met de Wandeltrainer