Home > Provinciewandelgids Overijssel Oost en West

Provinciewandelgids Overijssel Oost en West

Provinciewandelgids Overijssel Oost en West -

Tien jaar geleden maakte WandelBart zijn eerste Groene Wisselwandeling. Inmiddels zijn er meer dan 600 Groene Wissels door heel Nederland met o.a. Pannenkoekwissels, Waddenwissels en Stadswissels. De mooiste wandelingen per provincie verschijnen in de Provinciewandelgidsen. De nieuwste provinciewandelgidsen Overijssel West en Overijssel Oost zijn samen goed voor 44 routes vol wandelplezier.

25 mei 2019 • Wandelgidsen

Provinciewandelgids Overijssel West

De 22 wandelroutes in deze wandelgids zijn heel verschillend: in de kop van Overijssel routes door Nationaal Park Weerribben-Wieden, met uiteraard een leuke route door en in de omgeving van Giethoorn. Een prachtige bergwandeling bij Steenwijk, een paar routes langs de IJssel en in het Vechtdal, en daar waar de Sallandse heuvels beginnen routes door bossen, over heidevelden en heuvels. Twee leuke, groene stadswandelingen door Zwolle en Deventer maken de gids compleet.

- Provinciewandelgids Overijssel West -

Bart van der Schagt, bekend van zijn Groene Wissel Wandelingen, laat je genieten van 22 leuke wandelroutes in de provincie Overwijssel West.

Provinciewandelgids Overijssel Oost

Ook in de provinciewandelgids Overijssel Oost staan 22 afwisselende wandelroutes. Drie prachtige routes door het noordelijk deel van het Vechtdal, in het oostelijk deel van Twente meerdere routes door het schilderachtige landschap met beekdalen, landgoederen, watermolens, talrijke kastelen en pittoreske dorpjes. In het zuidelijk deel van Twente een paar routes door boerenland, veengebieden en langs beken. Daarnaast staan er ook drie stadswandelingen door Almelo, Hengelo en Enschede in de gids.

- Provinciewandelgids Overijssel Oost -

WandelBart van der Schagt laat je genieten van afwisselende Groene Wissel wandelingen in het oosten van de provincie Overwijssel.

Meer wandelplezier

Volgend bericht »

Trage Tocht Sint Anthonis

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

 

(€) - Dit blog bevat affiliatelinks. Als jij iets koopt via een affiliatelink, krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra's.