Home > Provinciewandelgids Noord-Holland

Provinciewandelgids Noord-Holland

Provinciewandelgids Noord-Holland -

De eerste Groene Wissel wandeling die ik maakte was de route Amsterdam Waterland. Ik was meteen fan van de Groene Wissels en dat ben ik nog steeds. Ook deze wandelroute staat in de nieuwste wandelgids van WandelBart van der Schagt: de Provinciewandelgids Noord-Holland.

2 februari 2020 • Wandelgidsen

De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers en laten de karakteristieke kenmerken en grote verscheidenheid van de provincie Noord-Holland zien: routes door uitgestrekte polderlandschappen, over oude en nieuwe zeedijken, langs de kuststrook door de duinen, over het strand en langs de talrijke bollenvelden, in het zuidoostelijke deel routes langs de Vecht en door het plassengebied en in Het Gooi een leuke boswandeling. In de gids staan leuke stadswandelingen door kaasstad Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, hofjesstad Haarlem en mediastad Hilversum.

De leukste Groene Wissels van Noord-Holland

In de gids staan 18 wandelingen door natuur en landschap en 5 stadswandelingen. De wandelingen zijn allemaal goed bereikbaar met openbaar vervoer.

WandelBart wandelgidsen

De provinciewandelgids Noord-Holland is de vijftiende uit een reeks. De komende maanden verschijnen er ook provinciewandelgidsen over de provincies Utrecht en Flevoland. De wandelgidsen worden in kleine oplages gedrukt, zo blijven de routes goed up-to-date. Eventuele routewijzigingen zijn op de site te vinden.

Wij Wandelden uit deze gids

  1. 23-02-2014 - Amsterdam Waterland
  2. 08-10-2019 - Hoe leuk is wandelen in Haarlem?

- Provinciewandelgids Noord-Holland -

Bart van der Schagt, bekend van zijn Groene Wissel Wandelingen, laat je genieten van 22 mooie wandelroutes in de provincie Noord-Holland.

IN HET KORT

De Wandelgids
Provinciewandelgids Noord-Holland
Auteur(s)
Bart van der Schagt
Verkoopprijs
€ 14,95
Formaat/omvang
Paperback - 98 pagina's, 21,00 x 13,5 cm (staand)
Meer info
Website

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Moderne architectuur aan 't IJ
-Stadswandeling Amsterdam-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

 

(€) - Dit blog bevat affiliatelinks. Als jij iets koopt via een affiliatelink, krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra's.