Home > Cityhoppen in Nederland

Cityhoppen in Nederland

Wandelen in de leukste steden

Cityhoppen in Nederland - Wandelen in de leukste steden

Cityhoppen in Nederland is de 19-de wandelgids van WandelBart van der Schagt, geestelijk vader van de Groene Wissel Wandelingen. In de gids staan 18 korte(re) stadswandelingen in de leukste steden van Nederland. Van Groningen tot Maastricht, van Alkmaar tot Arnhem.

29 juli 2020 • Wandelgidsen

Gezellig wandelen in de stad

De wandelingen in de Wandelgids Cityhoppen in Nederland hebben een hoog winkel- en horecagehalte. Deze stadswandelingen zijn beslist geen toeristische sightseeings. Daar waar mogelijk wandel je wel langs karakteristieke plekken en bezienswaardigheden.

De nadruk van de routes ligt meer op de gezelligheid van de stad en zijn uitermate geschikt om lekker rond te banjeren, een terrasje te pakken en eventueel te winkelen. De routes beginnen en eindigen altijd bij het NS-station.

Amsterdam in 2017
Amsterdam in 2017

In de volgende steden kun je een leuke stadswandeling maken: Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer, Arnhem, Alkmaar, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Gouda, Delft, Rotterdam, Breda, Den Bosch, Eindhoven en Maastricht.

WandelBart heeft naast deze gids nog 17 zogenaamde Provinciewandelgidsen en een Wandelgids Waddeneilanden geschreven. Deze gidsen bevatten ruim 20 leuke wandelroutes door natuur, buitengebied en ook enkele stadswandelingen.

Wij Wandelden uit deze gids

  1. 05-03-2017 - Rietveld Wandelroute & Shoptocht Utrecht

- Cityhoppen in Nederland -

18 leuke stadswandelingen (van circa 6 kilometer) met een hoog winkel- en horecagehalte, parken, musea, historische stadsdelen en bezienswaardigheden.

IN HET KORT

De Wandelgids
Cityhoppen in Nederland
Auteur(s)
Bart van der Schagt
Verkoopprijs
€ 14,95
Formaat/omvang
Paperback - 108 pagina's, 21,5 x 13,5 cm (staand)
Meer info
Website

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Trage Tocht Plasmolen-Mook
-Alternatieve Vierdaagse, Dag 4-

Volgend bericht »

Street Art wandeling in Nijmegen
-Ontdek de tofste Street Art-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

 

(€) - Dit blog bevat affiliatelinks. Als jij iets koopt via een affiliatelink, krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra's.