Home > Ingeschreven voor de Vierdaagse van 2020

Ingeschreven voor de Vierdaagse van 2020

Ingeschreven voor de Vierdaagse van 2020 -

Jawel, de inschrijving voor de 104-de Nijmeegse Vierdaagse is deze week van start gegaan. En we zijn er weer bij. John start voor de 10-de keer op de 50 kilometer en hoopt het felbegeerde Gouden Kruisje te halen.

9 februari 2020 • 4 daagse Nijmegen

John wandelt 50 kilometer

John mag al 6 jaar de 40 kilometer lopen maar hij peinst er niet over. Hij gaat voor zijn Gouden Kruisje en daarvoor wil hij 10x de 50 kilometer wandelen. Aan zijn instelling ligt het in ieder geval niet !! Laat het WereldWandelFeest maar komen.

Mirjam als vrijwilliger bij de Vierdaagse ?!?!

Ik heb mezelf aangemeld als vrijwilliger bij de Vierdaagse. Daarvoor moet ik eerst ingeloot worden. Fingers crossed dus. Mocht in onverhoopt niet ingeloot worden, dan kom ik 4 dagen lang alle bekenden aanmoedigen en dat zijn er heel wat. En in het ergste geval trek ik de stoute schoenen weer aan . . . want het kriebelt wel . . .

Nog een bekende . . .

Annette (zusje van Mirjam) doet dit jaar voor de 4-de keer mee en is al flink aan het oefenen. In 1989 liepen we samen voor de eerste keer de Vierdaagse uit. Annette heeft daarna in 1990 en 1991 haar 2-de en 3-de Vierdaagse uitgelopen. Ze hoeft dus niet te loten om nu mee te doen. Ze loopt met nog 6 anderen de 40 kilometer. Hopelijk worden ze allemaal ingeloot.

The Walk of the World

4 dagen lang
WereldWandelFeest
Elst - Wijchen - Groesbeek - Cuijk
200 kilometer
Via Gladiola
Gouden kruisje ?!?!

Meer wandelplezier

Volgend bericht »

Het Trolleypad
-Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem-

4 Reacties

Annet  -  09-02-2020 @ 15:06:07  -

Helaas zijn wij er niet om mijn tweelingbroer en Annette aan te moedigen. Annette en John suc6 met de voorbereidingen.

Mirjam  -  09-02-2020 @ 17:50:19  -

Hey Annet, je kan niet alles hebben . . . jullie hebben ook een superleuk vooruitzicht !! En ik hoop dat ik hen ook niet kan aanmoedigen want dan ben ik ingeloot als vrijwilliger 😉

Peter Paul  -  19-02-2020 @ 08:51:01  -

Ook ik heb mij ingeschreven. Voor de 40km nu omdat ik de 50 ben gepasseerd. Ik heb jaren geleden als diploma loper meegedaan. Nu moet ik toch aan de loting meedoen. Dus 16 april weet ik pas of ook ik aan de start ga verschijnen.

Mirjam & John  -  19-02-2020 @ 18:56:33  -

Beste Peter Paul, heel veel succes. Eerst om ingeloot te worden en daarna met de Vierdaagse zelf. Zet em op en geniet vooral van al je wandelingen !!  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.