Home > Wychen

Wychen

Wychen -

Vandaag de 2-de dag, de dag van Wijchen, maar ook de roze woensdag. Velen hadden iets roze aangetrokken en ikzelf ook. Je hoeft dan van binnen niet roze te zijn, maar het gaat om de acceptatie van . . . (volgens mij van iedereen).

18 juli 2012 • 4 daagse Nijmegen

De 2-de dag begint weer met veel dronken jongelui, die van gekkigheid niet weten wat ze nu weer zullen verzinnen. Het meeste is niet voor herhaling vatbaar, maar evengoed wel grappig.

De eerste 15km zijn saai, maar eenmaal in de dorpen is het overal één groot feest. Het gebeurt niet vaak maar vandaag kwamen John en ik elkaar tegen in Wijchen. We liepen maar 100 meter uit elkaar en dan wachten we op elkaar. Gezellig samen genoten in Wijchen (helaas zijn de foto's niet zo goed gelukt). Weer een enthousiast publiek. Na Wijchen zijn we ieder ons eigen gang gegaan en hebben we beiden ons eigen tempo gelopen. Af en toe een gezellig telefoontje tussendoor helpt altijd.

Best gelopen vandaag, ook het weer liet zich van de beste kant zien. Zo willen we het nog 2 dagen. John is onderweg de nodige bekenden tegengekomen en heeft zich laten verwennen met allerlei lekkers . . . eten hoor !!

Eenmaal in Nijmegen terug merk je pas echt wat van de roze woensdag, dit jaar voor de 10-de keer. Veel malloten hebben zich roze uitgedost en zelf een paar wandelaars hadden zich omgekleed voor de laatste kilometers eeuwige roem. In het centrum stond Erik Hulzebosch een moppie te zingen (of play-backen). Altijd lekker om de finish in zicht te hebben, zeker als het gezellig.

Bloed, Zweet en Blaren . . .

Tja, en dan kom je thuis en kun je de schade (blaren)aan de voeten eens bekijken. Voelen deed ik ze al langer. Ik heb een blaar op onderop mijn rechterhak, echt een lekker plekje. Ook rechts heb ik een blaar onder het tape zitten, die zit mij best en tenslotte heb ik nog een joekel van een blaar op mijn rechtervoet, die begint onder mijn voet en tussen de grote teen en de teen ernaast bijna boven mijn voet uitkomt!! Daar moet ik straks nog wat aan doen. Tja, Bloed, Zweet en Blaren . . .

Zometeen gaan we heel vroeg ons bedje in, ik ben totall loss. Om 2.15 uur gaat de wekker van John. Ik hoef 'pas' om 5.00 uur uit bed, morgen heb ik een 'late start' (vanaf 6.15 uur). John lijkt nu overigens nog heel wat fitter te zijn en heeft G E E N blaren!!

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Elst, Vierdaagse 2012
-Dag 1-

Volgend bericht »

De dag van Groesbeek
-4-daagse 2012-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

Albelli