Home > Elst, Vierdaagse 2012

Elst, Vierdaagse 2012

Dag 1

Elst, Vierdaagse 2012 - Dag 1

We hadden alletwee een onrustige nacht. Zeker ook een beetje van de spanning maar toch ook vanwege de regen. Het heeft gehoosd hier vannacht. Je vraagt jezelf dan toch wel even af waarom je in hemelsnaam 40 of 50 km wilt gaan lopen in de stromende regen. Daarop weet ik het antwoord trouwens nog niet.

17 juli 2012 • 4 daagse Nijmegen

Het regent

Toen om half 3 de wekker ging van John regende het nog steeds behoorlijk. John ging weg met regen, had zijn regenpak aan, plastic tassen om zijn schoenen om de boel zo lang mogelijk droog te houden. John heeft de eerste anderhalf uur in de regen gelopen.

Toen ik uit bed kwam was het zo goed als droog. Ik had geen regenkleding nodig om bij de start te komen. Direct na de start begon het helaas weer te regenen. Gelukkig bleef het bij een paar spetters en de regencape kon weer uit. Al met al is het met de regen enorm meegevallen en als het niet erger wordt de komende dagen, dan tekenen wij ervoor !!

Het lopen ging prima. Weinig problemen, we weten wat ons te wachten staat. De eerste dag is niet de leukste dag, zo simpel is het wel. In Lent kwam ik al vroeg mensen uit Harmelen tegen en daarmee raakte ik aan de praat. Zo ben je gauw 2 uur verder. John had de laatste kilometers een klein dipje, daar is hij snel overheen gekomen. Op naar dag 2, de dag van Wychen - roze woensdag. Ik ga in stijl !!

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Het weer ..

Volgend bericht »

Wychen

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

Natuurhuisje