Wandelen-Tag 2018

10 Vragen over Wandelen

Home > Wandelen-Tag 2018

Wandelen-Tag 2018

10 Vragen over Wandelen

Wandelen-Tag 2018 - 10 Vragen over Wandelen

Vera Wandelt graag en is ook gek op wandel-tags. Voor 2018 maakte zij een nieuw lijstje met 10 leuke vragen. Ook wij wandelen graag en geven met plezier antwoord op haar vragen.

29 januari 2018 • Persoonlijk

Welke wandeluitdaging ga je aan voor 2018?

De uitdaging voor John is zijn tocht naar Santiago de Compostella. Donderdag 26 april vertrekt hij naar Saint Palais. Daarvandaan wandelt hij in zo'n 6 (of 7) weken naar Santiago. Saint Palais ligt op 33 km afstand van Saint Jean Pied de Port. We zijn druk met alle voorbereidingen. Het treinticket is inmiddels gekocht.

Ik (Mirjam) heb geen grote wandeluitdaging op het programma staan. Hooguit dat ik dit jaar wederom 1000 kilometer wil wandelen. Mijn grootste uitdaging is dat ik ruim 6 weken alleen thuis ben, als John onderwg is naar Santiago.

Met wie ga je wandelen in 2018?

Wij Wandelen graag samen, maar gaan ook vaak alleen op stap. John gaat alleen naar Santiago en verwacht onderweg de nodige pelgrims tegen te komen.

Waar doe je je wandelinspiratie op in 2018?

John heeft vorig jaar op de Fiets- en Wandelbeurs de nodige inspiratie opgedaan voor zijn wandeling naar Santiago de Compostella. Hij gaat dit jaar ook naar de Fiets- en wandelbeurs. Ik lees graag andere wandelblogs, daar haal ik de nodige inspiratie vandaan.

Wat was je eerste wandelaankoop voor 2018?

 1. Rugzak
 2. Slaapzak
 3. Lakenzak (€)
 4. Wandelstokken
 5. Hoed
 6. Sneldrogende handdoek (€)
 7. Wandelschoenen (€)
 8. Thermoshirts (Dilling)

Welk wandelgebied wil je zeker niet overslaan in 2018?

Zuid Limburg & omstreken. De wandeling van Visé naar Noorbeek vonden wij zo leuk dat we vaker richting Zuid-Limburg gaan. De wandelingen uit de wandelgids Een wandeling rondom Zuid-Limburg (€) van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig staan allemaal op ons programma (ooit). Niet voor niets staan deze wandelingen op de shortlist voor de Verkiezing wandelroute van het jaar 2018.

Welke wandeling staat hoog op je to do lijstje in 2018?

Een wandeling over de Afsluitdijk is niet de allermooiste route. Het grootste gedeelte is lang, recht en saai. Toch wil ik dit ooit een keertje doen, maar alleen als het mooi en droog weer is.

Met welke wandelgids ga je absoluut op pad in 2018?

Wandelen in Amsterdam vind ik altijd gaaf, dus de wandelgids Amsterdam acht keer anders' (€) neem ik zeker nog en paar keer mee. Ook de nieuwste wandelgids van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig Lopen langs de linies gaat spoedig mee op pad.

Amsterdam - Hofjeswandeling in de Jordaan!
Amsterdam - Hofjeswandeling in de Jordaan!

Aan welk wandelevenement ga je meedoen in 2018?

We hebben nog niets gepland, mogelijk dat we samen in augustus de Heuvelland Vierdaagse gaan lopen. Jawel, in Zuid Limburg. De Nijmeegse Vierdaagse slaan we over, dit is voor John niet te combineren met Santiago, oftewel vakantiedagen tekort. Ik had al eerder aangegeven dit jaar geen Nijmegen te lopen. Er zijn vierdaagses genoeg, dus wie weet.

Welke wandeling ga je nogmaals lopen in 2018?

Eigenlijk geen een. Als ik dan toch een wandeling mag kiezen dan wordt het de wandeling van Visé naar Noorbeek, hopelijk dan wel de hele route.

Het jachtseizoen is geopend en wij mogen hier niet verder wandelen !!
Het jachtseizoen is geopend en wij mogen hier niet verder wandelen !!

Ga je op wandelreis in 2018?

De wandelreis van John gaat naar Santiago de Compostella.

Wordt de Wandelen-Tag 2018 weer een rage?

Geef deze wandelen-tag door. Ook jij mag deze vragenlijst van Vera Wandelt gebruiken en invullen. De volgende wandelaars (bloggers) gingen ons voor:

 1. Henk Jan van der Klis
 2. Gedachtenspinsels
 3. Mari Smits
 4. Waar was Paulien
 5. Vera Wandelt - natuurlijk heeft Vera zelf de vragenlijst ook ingevuld !!

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Teksten in de stad
-Stadswandeling Amsterdam-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

 

(€) - Dit blog bevat affiliatelinks. Als jij iets koopt via een affiliatelink, krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra's.