Home > Nieuw: Scheveningen Light Walk

Nieuw: Scheveningen Light Walk

Nieuw: Scheveningen Light Walk -

Scheveningen is een happening rijker: De Scheveningen Light Walk. Dit is een heel nieuw wandelevenement waarbij wandelaars onderweg worden getrakteerd op verrassende licht-, vuur- en geluidseffecten. Ontdek Scheveningen in het donker en geniet van een zee van licht !!

23 juni 2016

De Scheveningen Light Walk wordt gehouden op zaterdag 10 december 2016. De start is op de Pier en je kunt kiezen uit twee afstanden: 12,5 en 18,5 km.

Het belooft een hele mooie wandeling te worden en daar wil ik natuurlijk bij zijn. Wandelen in de stad waar ik al zo lang werk . . . en dan niet zomaar een wandeltocht !!

Scheveningen by Light

Het bijzondere van de Scheveningen Light Walk is dat je door de gebouwen, musea, kerken en diverse highlights van Scheveningen en Den Haag wandelt. Je mag er 'gewoon' naar binnen. Hoe leuk is dat . . . ?!?!

Madurodam: Nederland in de schijnwerpers
Madurodam: Nederland in de schijnwerpers

Sea Life & Museum Beelden aan Zee worden al wandelend met een bezoekje vereerd. De 100 jaar oude Scheveningse Badkapel is open en je maakt een rondje door Nederland in een magisch verlicht Madurodam.

Door de mooie Scheveningse wijken wandel je richting de (jacht)haven. Daar zijn vele boten speciaal voor de Scheveningen Light Walk versierd met heel veel lichtjes. Ook de unieke Scheveningse visafslag is open. Het strand en de duinen worden uiteraard niet overgeslagen.

Voorproefje: De Pier van Scheveningen by Light
Voorproefje: De Pier van Scheveningen by Light

Inschrijven vanaf 27 juni

Er zijn 3000 startkaarten beschikbaar. Maandag 27 juni 2016 begint de inschrijving.

Bij de inschrijving kun je een donatie doen aan het goede doel van de SLW: de KNRM (Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij). Ook de KNRM zal tijdens de Scheveningen Light Walk een verrassende lichtact verzorgen.

Meer informatie vind je op de website van de Scheveningen Light Walk.

Ontdek Scheveningen in het donker
Ontdek Scheveningen in het donker

Veel bedrijven, organisaties & Scheveningse kunstenaars verlenen hun medewerking aan deze eerste editie van de Scheveningse Light Walk, die georganiseerd wordt door de wandelende tak van Haag Atletiek.

Het duurt nog wel even maar ik heb er nu al zin in. Deze wandeling staat genoteerd on onze wandelagenda. Wij gaan ons zeker inschrijven voor deze happening, Als ik niet hoef te werken ga ik voor de lange(re) route van 18,5 kilometer. Wie gaat er mee ?!?!

De eerste Scheveningen Light Walk is inmiddels achter de rug en ik kan niet anders zeggen dat het een grandiose wandelervaring is geweest. Ik heb genoten van het begin tot het eind !! Lees mijn verslag over wandelen in Scheveningen by Light . . . Update: 12-12-2016

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Walk of Wisdom - Grave-Afferden
-4-de etappe-

Volgend bericht »

Walk of Wisdom - Afferden-Nijmegen
-5-de etappe-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.