Wandelinspiratie

Scheveningen Light Walk 2019

Drie jaar geleden was de eerste Scheveningen Light Walk. Ik vond het toen een geweldige belevenis. Dit jaar ben ik weer van de partij. Samen met twee schone zussen ga ik naar Scheveningen voor de Scheveningen Light Walk. We dompelen ons onder in een zee van licht, de verwachtingen zijn hoog gespannen . . .

23 december 2019  |  2 reactie(s)

Wandelgids: De mooiste wijnwandelingen in Nederland

Wandelen en Wijnen is een prima combinatie en nu helemaal. In oktober verscheen de wandelgids De mooiste wijnwandelingen in Nederland. In de gids staan 10 wandelroutes langs en door Nederlandse wijngaarden. Leuk om te voet te ontdekken en daarna te genieten van een mooi glas wijn.

14 december 2019

Toeristische wandeling van Benschop naar Woerden

Wat doe je als het op een zondag in november super mooi weer is en je eigenlijk geen tijd hebt om te wandelen?? Precies, dan trek je toch de stoute wandelschoenen aan en ga je dicht bij huis wandelen. Ik wandelde een toeristische route vanuit Benschop via Montfoort en Linschoten naar Woerden.

24 november 2019

Lopen langs de linies rondom vesting Willemstad

Op het kruispunt van het Hollandsch Diep, Haringvliet en Volkerak ligt het vestingstadje Willemstad. Het stadje is vernoemd naar Prins Willem van Oranje. Rondom Willemstad gaan we Lopen langs de linies, een wandeling van 14 kilometer tussen vesting en fort.

17 november 2019

Trage Tocht KockengenWandelen door de Hollandse polder

Kockengen is van oorsprong een boerendorp midden in het Groene Hart. De naam Kockengen is afgeleid van Cocagne, oftewel een Luilekkerland. In dit Luilekkerland start de Trage Tocht Kockengen, een wandelroute door uitgestrekte polders met weidse vergezichten, kenmerkend voor het veenweidegebied.

30 oktober 2019

Eerste Utrechtse Waterlinie Wandeltocht

Afgelopen zaterdag was de aftrap van de Eerste Utrechtse Waterlinie Wandeltocht. Een nieuw wandelevenement met als thema de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ik wandelde de zuidelijke route van 25 kilometer langs forten, kazematten en bunkers rondom Utrecht. Ik heb er zin in, het belooft een leuke wandeling te worden met vuurspuwers, speciale lichtobjecten, muziek en entertainment langs de route.

23 oktober 2019  |  2 reactie(s)