Wandelinspiratie

Weer 40 kilometer

. . . van mijn schoenen afgesleten . . . Ik ben zojuist binnen gekomen en het is weer goed gegaan. Ik ben Harmelense fans tegengekomen en het is nu heel erg gezellig bij de finish . . . Een groot feest en dan moet het nog vrijdag worden!!

22 juli 2009

Geen blaren

 

Rond kwart over 2 was ik weer binnen en heb er dus 8 uur over gelopen. Best gelopen dus. Het was overal erg druk. Natuurlijk langs de kant met vele feestvierende mensen. In de vroege ochtend doen dronkelappen je uitgeleide en later op de dag is het feest voor jong en oud.

21 juli 2009

De start ...

Ik heb vannacht niet zo goed geslapen, toch een beetje van de spanning denk ik. Maar eindelijk is het dan zover . . .

21 juli 2009

Nog 1 nachtje

 

Morgen is het zover. Ik ben er klaar voor. De laatste dingetjes gekocht vandaag en wat te eten en drinken voor onderweg. Op de fiets naar Nijmegen is het echt Berg en Dal. De rit naar Nijmegen toe ('s ochtends vroeg) is bergaf en is goed te doen. Maar na 40 kilometer lopen moet ik nog wel een half uurtje berg (heuvel) op fietsen. We gaan het zien morgen . . . ik heb er zin in !!

20 juli 2009

Startkaart halen in NijmegenVierdaagse 2009

Zojuist heb ik mijn startkaart opgehaald, inclusief een tas met allerlei reclame. In Nijmegen is het nu gezellig druk. Overal is muziek en zijn er straatartiesten. Uiteraard zijn er vele wandelaars en dus ook veel militairen op de been. En niet te vergeten, de regen . . . In de tas met reclame zit niet voor niets een regencape . . .

19 juli 2009

Het weer ...

Altijd al veelbesproken: het weer. Ook nu weer, het regent en het komt nu met bakken uit de hemel. Niet echt een lekker begin van de vakantie en ook de vooruitzichten voor volgende week voorspellen weinig goeds.

18 juli 2009

Klaar voor The Walk of the World2009

 

Ik ben er klaar voor en ik heb er zin in. Nog 1 dagje werken en een paar nachtjes slapen en dan gaan we naar Berg en Dal, naar de camping. Zondag kan ik me al melden bij het startburo en dan dinsdag mag ik eindelijk gaan wandelen. Ik heb er een goed gevoel over!!

15 juli 2009