Wandelinspiratie

The day after

Vandaag de broodnodige rust voor voeten en benen. Het ergste ‘leed’ is geleden en alweer bijna vergeten. John denkt al serieus na over volgend jaar, dat zegt wel genoeg !! Wij willen iedereen bedanken voor de leuke en lieve berichten, de vele sms-jes, telefoontjes en mailtjes. Ontzettend leuk en ook heel motiverend tijdens het lopen.

24 juli 2010

We did it !!!

We hebben onze gladiolen verdiend. Na de laatste, pittige wandeling werden we bij het begin van de Via Gladiola ingehaald door de Klevertjes met de eerste gladiolen. Daarna de laatste 5 km. is het een groot feest. Het publiek is hierbij met zo belangrijk als de lopers.

23 juli 2010

We zijn er bijna

 

… maar nog niet helemaal. Deze is ons vandaag heel vaak toegezongen … en zo voelt het ook … we hebben de Via Gladiola al gezien …Vandaag is het weer prima gegaan, in het begin nog even vechten tegen de stramme spieren, maar na verloop van tijd draait alles warm. De 7 heuvelen hebben we getrotseerd en vielen eigenlijk best wel mee En omhoog is goed te doen, maar je moet ook weer naar beneden. En dat vinden mijn knieën nou net niet leuk.

22 juli 2010

Tja ...

Met de blaren valt het tegen . Ik heb er twee en john heeft er eentje. Zoals ik eerder heb verteld wordt er heel veel uitgedeeld. Vandaag ook blikjes Ice-tea. En 100 meter verder ziet het er zo uit als op de foto, en dat is geen uitzondering !!

21 juli 2010

Roze woensdag

 

Vandaag de 2-de dag, de roze woensdag oftewel de dag van Wijchen. We zijn alletwee weer binnen !! Het is weer goed gegaan. John heeft veeeel sneller gelopen als gisteren en ik ben net zo snel … hoewel ik voor mijn gevoel heel langzaam liep. Kortom, een prima dag. John en ik zijn elkaar zowaar nog tegengekomen onderweg, maar John loopt mij net iets te snel !!

21 juli 2010

De voeten ...

De voeten uit Nijmegen. De kop is eraf. De eerste dag is voor ons alletwee goed verlopen. We waren kort na elkaar binnen rond de klok van 14.00 uur. En nu zijn we moe en gaan we vroeg naar ons bedje toe !! De hitte is ons erg meegevallen, we hebben genoeg gedronken en aan water geen gebrek.

20 juli 2010

Vroege start

 

We zijn er klaar voor. We mogen een uur eerder starten vanwege de hitte die ons morgen te wachten staat. John start dus al om 3 uur vannacht. Ik heb een ‘late’ start en mag om 5.15 uur gaan lopen. Gekkenwerk eigenlijk en dat doen we dan voor onze lol !!

19 juli 2010

YES !!!

Vandaag hebben we ons aangemeld bij de start en ons armbandje omgekregen. Dit bandje moeten we omhouden tot vrijdag. John heeft een rooie, voor de 50 km en ik een witte voor de 40 km. Het is dus ons startbewijs tijdens de 4-daagse !!

18 juli 2010

Altijd weer ..Het Weer !!

Het weer … er valt genoeg over te zeggen. De vooruitzichten zijn wisselend en wellicht krijgen we zowel met hitte als met regen te maken. We wachten het rustig af, want het weer is nou net datgene waar we toch niets aan kunnen veranderen !!

17 juli 2010

Ingeschreven !!

 

John is zojuist ingeschreven voor de Vierdaagse en gaat voor 4 x 50 km. John loopt mee met de Via Vierdaagse. Dit is speciaal voor mensen die voor de eerste keer meelopen. Zij krijgen begeleiding, voor en tijdens de 4-daagse. Het kost een beetje meer … maar dan heb je ook wat. Hierdoor is hij verzekerd van deelname en hoeft hij niet mee te loten !! Een belangrijke reden om hiervoor te kiezen.

1 februari 2010