Home > Uitrusten

Uitrusten

Vandaag lekker een dagje uitrusten en bijkomen van alle inspanningen. Eigenlijk is het gewoon afkicken, terwijl we de afgelopen dagen nog evalueren. De afgelopen dagen was ik te volgen was via http://www.4dfollowme.nl/. Best leuk voor het thuisfront en ik vond dat zelf ook handig. Mijn tijden zijn nu geregistreerd. Niet dat ik er sneller door ga lopen (of moet gaan lopen), maar toch.

21 juli 2012 • 4 daagse Nijmegen

Tegelijkertijd met de tijdregistratie zijn er op de registratiepunten video's gemaakt van de wandelaars.

Deze kun je hier bekijken: http://www.marathon-photos.com (05-03-2013 -> inmiddels niet meer beschikbaar). Kies dan eerst het evenement en dan kun je mijn loopnummer invoeren bovenaan: 40E624. Best lastig om mijzelf terug te vinden soms, zeker met regencape aan. Op de dinsdag in Wychen lopen John en ik samen !!

Wist je dat ..

  1. Ik meer blaren heb dan vorig jaar en ook grotere
  2. Ik daarom nu ook geen teenslippers kan dragen, net nu het mooi weer wordt.
  3. Vannacht hebben we alletwee geslapen als een roosje . . . en geen wekker !!
  4. Er zijn 38.144 winnaars die de 4-daagse hebben uitgelopen.
  5. We er volgend jaar hoogstwaarschijnlijk ook weer bij zijn, ondanks alle ongemakken en pijntjes, die zijn ook weer snel vergeten. Toch een soort van verslaving
  6. De Via Gladiola echt genieten is, alleen jammer dat je er eerst 155 of 195 km. voor moet lopen om het mee te mogen maken . . .
  7. Er helaas ook van die irritante 'zwartlopers' tussen liepen, die dus echt alleen maar de Via Galdiola mee willen maken . . . GRrrr . . .
  8. Ik verbaas me er iedere keer opnieuw weer over dat in alle dorpen het 'normale' leven helemaal plat ligt voor de doortocht van de 4-daagse. Winkels dicht, doorgaande wegen afgesloten, delen vd stad niet of nauwelijks bereikbaar. Iedereen doet mee . . .
  9. Eigenlijk moet iedereen het zelf een keertje meemaken, want het is heel moeilijk om het gevoel van de 4-daagse te omschrijven.
  10. Tot volgend jaar ?!?!

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Cuijk
-You'll never Walk Alone-

Volgend bericht »

Jawel ... wij mogen weer

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.