Home > Cuijk

Cuijk

You'll never Walk Alone

Cuijk - You'll never Walk Alone

De dag van Cuijk wordt vandaag genoemd, maar in het wandelpeloton telt alleen maar de Via Gladiola. Cuijk is leuk, maar we komen vandaag voor de Via Gladiola. En die hebben we gezien. En hoe . . .het was weer één groot feest. Rijen dik zitten en staan alle mensen, en maar juichen, klappen, zingen, echt ongekend. Zo'n feest.

20 juli 2012 • 4 daagse Nijmegen

We vinden onszelf heel bijzonder omdat we het weer geflikt hebben. De pijntjes voel je dan (tijdelijk) wat minder. John heeft zijn 3-de vierdaagsekruisje binnen en ik mijn 6-de !!

De Via Gladiola . . . een bijzonder moment . . .

Het lopen ging goed vandaag. John heeft prima gelopen, na zijn mindere dag van gister. Ik heb momenten goed gelopen en momenten waarop ik niet vooruit kwam. Ik heb wel het gevoel dat het beter ging dan vorig jaar, maar wellicht zit dat alleen maar tussen mijn oren. Wat doet het er eigenlijk toe. Als je dan op de Via Gladiola langs het ziekenhuis loopt, krijg je toch wel even een brok in je keel. Onder partytenten staan daar ernstig zieke patienten in hun bed, te kijken, klappen en juichen (voor zover mogelijk) voor de lopers. Dit is altijd een kippenvel-moment en onze pijntjes, waar hebben we het dan eigenlijk over.

Linden is het leukste dorp tijdens de 4-daagse

Nog steeds vind ik Linden het leukste dorp om doorheen te lopen. Hier komen alleen de 40-km wandelaars doorheen. Dit kleine dorp (3 straten) is altijd versierd en heeft een thema van de versiering. Dit jaar was KUNST(ig) het thema. Wederom ontzettend leuk - Linden bedankt.

Na afloop zijn we terug gegaan naar de camping en daar met de buurtjes even een borrel op de goede afloop genomen. Gezellig. Uiteraard wordt er gelijk weer over volgend jaar gesproken. We zullen zien.

Wist je dat:

  1. Onderweg kom je leuke en originele teksten tegen.
  2. Jammergenoeg vergeet ik ze weer net zo snel . . .
  3. Gladiolen verwelken, Blaren vergaan, maar onze prestatie, blijft altijd staan !!
  4. Mag ik je kruis(je) zien ??

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

De dag van Groesbeek
-4-daagse 2012-

Volgend bericht »

Uitrusten

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.