Home > Dag van Wijchen: Code roze

Dag van Wijchen: Code roze

Dag van Wijchen: Code roze -

Vandaag geldt code Roze: het is roze woensdag, een feest voor iedereen. En dat kun je zien. Speciaal voor de gelegenheid hebben vele wandelaars zich in roze kleding uitgedost. Ik ben een echte meeloper, ik loop deze 4 dagen graag met de massa mee … dus ook ik heb mijn roze ouitfit aangetrokken!! Mooi roze is niet lelijk.

22 juli 2015 • 4 daagse Nijmegen

John en Geert Maar er moet nog wel gewandeld worden natuurlijk. En dat viel niet mee, bij mij althans. Ik kon erg moeilijk op gang komen en de eerste helft, zon 20 km. tot in Wychen zat er helemaal geen vaart in. Ik kon maar niet in mijn ritme komen en vond het helemaal niet leuk. Ik liep mezelf in de weg. Dat er onderweg niet veel gebeurde helpt daarbij ook niet. Het is enorm saai die eerste helft.

Wandelen naar Wijchen

Maar toen kwam ik in Wychen en bij de samenkomst met de 50 kilometer lopers bellen John en ik altijd even. We liepen daar maar 10 minuten uit elkaar, dus toen hebben John met zijn wandelmaatje Geert even op mij gewacht. Kijk, dat is gezellig en samen zijn we Wychen doorgelopen. Daarna zijn John en Geert weer sneller gaan wandelen, ik kan hun tempo toch niet bijbenen.

Trouwe supporters

Trouwste supporters Op naar Beuningen, want daar zaten Annet en Tom, onze trouwste supporters op ons te wachten. John was daar al eerder. Even een leuke onderbreking tussendoor. Ik ga toch redelijk snel weer verder, lang zitten is niet goed voor mijn spieren (denk ik).

Moeders mooiste Daarvandaan is het nog ongeveer 9 km naar Nijmegen. Toch best wel lange kilometers en ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad voor vandaag. Maar voetje voor voetje kom ik dan toch eindelijk in het roze Nijmegen.

Dat maakt mijn hele dag weer goed

En de laatste 2 kilometers maken mijn hele dag weer een beetje goed. Wat een gekkigheid, wat gezellig en wat een roze. Het is gewoon een groot feest en een enthousiaste menigte van wandelaars en toeschouwers. Iedereen zingt (lalt) mee en iedereen beweegt. En dan lopen er ook nog een paar zonderlinge figuren tussen.

Ik ben om 15:15 uur weer terug en ik heb er dus lang over gedaan. John was niet een half uurtje eerder binnen. Eenmaal thuis blijkt dat ik er weer 2 blaren bij heb gekregen op een paar tenen. Verder valt het niet tegen. De knien voelen zoals altijd, het zou vreemd zijn als ik niets (meer) zou voelen. Knien zijn niet dikker dan normaal. Wel stijve benen en pijnlijke kuiten. Maar over die kuiten hoor je meer mensen klagen.

John heeft prima gelopen, redelijk soepel allemaal. En natuurlijk geen blaren en daar is hij uiteraard heel blij om. En weer terug op de camping kregen we weer een koud voetenbadje van Bets. Onze voeten kunnen dat erg waarderen.

Prijzen pakken

En toen ik vervolgens mijn mail las kon mijn dag eigenlijk niet meer stuk, ondanks het slechte begin. Ik heb niet n prijs gewonnen .. maar twee prijzen !! Hoe leuk is dat ??

Ik heb de Vierdaagse thriller Voor mijn beste wandelmaatje van Rudy Dek gewonnen!

De andere prijs is een Skafit Wandelpakket. Dit pakket kon je winnen door het delen van je wandelervaringen op internet. Dit pakket bestaat uit uit een paar Medicovi A40 zolen en een paar Best4Feet Zilver-sportsokken . Ik ben heel erg benieuwd naar de zooltjes !!

Tot slot nog een paar foto's in ons Google Fotoalbum »»

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Dag van Elst - 4D15
-Nijmeegse Vierdaagse 2015-

7 Reacties

Tineke van Beusekom  -  22-07-2015 @ 19:56:47  -

[b]tekst[/b]
Wat een boeiend verhaal. En een ontzettend knappe prestatie. Jullie zijn echte volhouders!!😀😀

Nappies  -  22-07-2015 @ 20:06:01  -

Zo dat was een moeizame dag voor je, Mirjam...
Hopelijk doet een goede nachtrust wonderen!!
Maar wel leuk dat je in de prijzen bent gevallen, gefeliciteerd👍
Succes voor morgen, jullie zijn op de helft...toi toi toi😀

Moeder Bouh.  -  22-07-2015 @ 20:50:39  -

Hoi kanjers, knap hoor, ondanks dat het voor jou, Mirjam,
niet echt lekker liep, maar Betsie's badje doet wonderen.
Wel leuk van de prijsjes, je maakt ook wel een heel mooi verslag
en leuke foto's.
Slaap lekker en voor morgen weer veel succes
en wandelgroetjes uit Harmelen.

lekker vroeg slapen

Miriam  -  22-07-2015 @ 20:57:41  -

Hey Kleef,

Zet hem op!! Nog maar 2 dagen te gaan.

Groetjes Miriam (Lit)

Robbert, Susan, Luuk en Sven  -  22-07-2015 @ 21:10:20  -

Ha lopers,

Even door de zure appel(s) heen bijten zus!
En laat je ook maar masseren door Betsie! 😉

Morgen maar 7 heuvels, dus dat moet lukken 😲
Verder gewoon de meute volgen... en snel je ritme vinden...

Heel veel Suc-6!

Rob, Carola, Lucy, suze, Tess en Ivan  -  22-07-2015 @ 22:24:22  -

Dat ziet er lekker roze uit!

Na zo'n zware dag kon je natuurlijk deze opkikker wel gebruiken, leuk hoor om in de prijzen te vallen. je hebt het verdiend!
We zullen morgen weer aan jullie denken, heeeeeel veeeeel gezelligheid tijdens het lopen. Succes!!

Coby  -  22-07-2015 @ 22:50:52  -

Hey toppertjes.
Leuk weer om jullie verhalen te lezen. Mir balen van je blaren en je knieen. Hoop dat het morgen goed gaat zeker met die 7 heuvels in het verschiet. Succes en zet hem op. 👍  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.