Home > Nieuw: Provinciewandelgids Zeeland

Nieuw: Provinciewandelgids Zeeland

Nieuw: Provinciewandelgids Zeeland -

De tweede provinciewandelgids van (Wandel) Bart van der Schagt bevat 22 leuke wandelroutes in de provincie Zeeland. Alle wandelingen zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer, zoals we dat gewend zijn van WandelBart.

4 maart 2018 • Wandelgidsen

Struinen in Zeeland

De wandelroutes in deze nieuwe wandelgids zijn zeer divers, voor elk wat wils. Van een struinroute aan de rand van Het Verdronken Land van Saeftinghe tot tochten langs de talrijke Zeeuwse kreken, en alles wat daartussen zit: duinen en strand, bloemrijke dijken, Zeeuwse wateren en meren, groene steden, vogelrijke polders en uitgestrekte akkerlanden.

Provinciewandelgids Zeeland

Liefhebbers van absolute rust en stilte komen met de zes routes door Zeeuws-Vlaanderen aan hun trekken. De stadswandelingen zijn geen toeristische sightseeings, de nadruk ligt op het stadsgroen en de rustigere stadsdelen.

Aantal wandelingen: 22

  1. Door natuur en platteland: 19
  2. Groene stadswandelingen: 2

De wandelgids is te bestellen bij de boekhandel, de ANWB-winkels, grote VVV-winkels, bol.com (€) of via de webshop www.wandelbart.eu.

IN HET KORT

De Wandelgids
Provinciewandelgids Zeeland
Auteur(s)
WandelBart van der Schagt
Verkoopprijs
€ 14,95
Formaat/omvang
Paperback - 98 pagina's, 21,50 x 13.5 cm (staand)
Meer info
Website

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen
-Het Goffertpad-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

 

(€) - Dit blog bevat affiliatelinks. Als jij iets koopt via een affiliatelink, krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra's.