Home > Nieuw: Provinciewandelgids Limburg Zuid

Nieuw: Provinciewandelgids Limburg Zuid

Nieuw: Provinciewandelgids Limburg Zuid -

Tijdens onze zomervakantie hebben we optimaal genoten van wandelparadijs Zuid-Limburg. We hebben ons laten verrassen door het glooiende heuvellandschap, holle wegen, hellingbossen, geweldige vergezichten en pittorekse dorpjes.

26 september 2018 • Wandelgidsen

Wandelen in het Zuid-Limburgse 5-sterren landschap

Vorige week lag de nieuwste provinciewandelgids van wandelliefhebber Bart van der Schagt bij ons in de bus. Wouw, daar zijn we blij mee. Reden genoeg om snel weer in Zuid-Limburg te gaan wandelen.

De wandelingen in de provinciewandelgids Limburg Zuid zijn zeer gevarieerd: mooie groene stadswandelingen en talrijke wandeltochten door het gevarieerde heuvellandschap in het zuiden van Limburg. De wandelingen gaan over de hoge toppen van de heuvels, door helling- en bronnetjesbossen, liefelijke dalen met daarin kabbelende beken en schattige dorpjes met prachtige vakwerkhuizen en carréboerderijen, soms zelfs over de grens.

Wij Wandelden uit deze gids

  1. 14-08-2018 - Stadswandeling Maastricht, Jeker, Hoge Fronten en Sint Servaasbasiliek

Het liefst gaan we gisteren nog naar Zuid-Limburg vor een volgende wandeling uit deze nieuwe provinciewandelgids.

- Provinciewandelgids Limburg Zuid -

Bart van der Schagt, bekend van zijn Groene Wissel Wandelingen, laat je grenzeloos genieten van 22 afwisselende wandelingen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap.

IN HET KORT

De Wandelgids
Provinciewandelgids Limburg Zuid
Auteur(s)
Bart van der Schagt
Verkoopprijs
€ 14,95
Formaat/omvang
Paperback - 98 pagina's, 21,00 x 13,5 cm (staand)
Meer info
Website

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Reuma Walk 2018
-Boswandeling in Lunteren-

Volgend bericht »

Goudse Uitwaai route
-Wandelen in de Krimpenerwaard-

2 Reacties

WandelBart   -  28-09-2018 @ 20:58:16  -

Bedankt voor de aandacht die jullie aan mijn nieuwste wandelgids Limburg zuid hebben gegeven! Een kleinigheidje: de gids telt geen 138 maar 98 pagina's, daardoor lekker dun en relatief licht!

Mirjam  -  29-09-2018 @ 18:28:50  -

Beste Bart, dank voor de correctie 😊 We gaan snel weer naar Zuid-Limburg om te wandelen.  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

 

(€) - Dit blog bevat affiliatelinks. Als jij iets koopt via een affiliatelink, krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra's.