Home > Let's GO - Vierdaagse 2014

Let's GO - Vierdaagse 2014

Let's GO - Vierdaagse 2014 -

Het is weer zover: de Vierdaagsemarsen beginnen morgen en wij zijn er weer bij !! Gisteren hebben wij ons weer aangemeld en dus mogen wij van start. John start morgen (en de rest van de week) al om 04.00 uur en ik start morgen om 06.15 uur (een 'late' start).

14 juli 2014 • 4 daagse Nijmegen

Ouderwets gezellig in Nijmegen

Nijmegen is de oudste stad van Nederland en in deze 3-de week van juli is de stad een stralend middelpunt. Gisteren was het weer ouderwets gezellig en druk druk druk. Zoveel mensen overal en zeker niet alleen maar wandelaars. Hoewel je de wandelaars vaak wel kunt herkennen: soms een rugzak op (wij niet), vaak wandelschoenen aan (wij niet) en niet te vergeten het polsbandje om de arm (dat dan weer wel).

Wij hebben even geshopt en wat gedronken. Ik heb geïnvesteerd in een rugzak(je). Die wilde ik al langer en nu liep ik er min of meer tegenaan. De rugzak is in de plaats van mijn heuptasje, die net iets te klein is. In de rugzak kan ik iets meer meenemen en iets minder gepropt. En ja, ik weet het, hier schuilt direct ook het gevaar van teveel meenemen.

De inhoud van de GoodieBag Wij kregen ook ons polsbandje. John een rode voor de 50 km. Hij mag al 40 km. lopen, maar dat vind hij nog te min. Ik krijg een wit polsbandje voor de 40 km. Mensen die 30 km. lopen krijgen een lichtblauw polsbandje. Het bandje moet de hele week blijven zitten. Als het bandje losraakt of je maakt het los, dan ben je gediskwalificeerd.

Goodiebag: Loos van Waarde

En zoals ieder jaar kregen we ook dit jaar een GoodieBag. Het meeste is loos van waarde en vooral reclame. Toch wel grappig. Nu zat er dit keer ook een zakje koffiepads in. Tja ... die gebruiken wij niet. We geven deze dan ook weg aan de eerste 2 die reageren hier. Je moet dan wel even 'zeggen' dat je een zakje koffiepads van ons wilt hebben ... gratis en voor niets!! De tegoedbon van Zalando komt mij natuurlijk altijd wel van pas ... hihihi

Op de camping

Het weer voor de komende week op Teletekst Ook op de camping is het weer gezellig. (Bijna) iedereen is er weer. Onze naaste buurtjes, Aad en Jeanet zijn er dit keer niet bij, volgens de campingeigenaar konden zij een jaar niet lopen en komen zij volgend jaar weer wel. Hij heeft hun plekje nog vastgehouden voor volgend jaar. Henk en Ria zijn er dit keer gelukkig wel weer bij, zij waren vorig jaar helaas afwezig.

Vandaag gaan we weer even naar Nijmegen en ons verder voorbereiden. Laatste boodschapjes doen, bijtijds eten, voeten afplakken, alles klaarleggen en bijtijds naar bed. De eerste wekker gaat morgen om 02.15 uur.

En zoals elk jaar houdt het weer de gemoederen wel weer bezig. Het lijkt droog te blijven. Het wordt volgens teletekst ook elke dag wat warmer. We zien het wel, we zullen het wel beleven. Wij zijn er klaar voor.

FotoalbumFoto's »» van het aanmelden

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Luchtmachtmars
-Boswandeling in Soesterberg-

Volgend bericht »

De kop is eraf
-Vierdaagse 2014-

7 Reacties

Moeder Bou.  -  14-07-2014 @ 16:38:59  -

Mirjam en John, toi toi toi voor morgen,

sportieve groetjes uit Harmelen.

Ome Niek en Leon10  -  14-07-2014 @ 18:37:54  -

Hoi,
John en Mirjam ik hoop dat jullie zonder kleerscheuren (blaren) de finish halen.
Heel veel succes en vooral plezier.

Henk en Riny  -  14-07-2014 @ 20:04:18  -

John en Mirjam, wij wensen jullie heeeeeeel veeeeeeeeeeeel wandelplezier en natuurlijk mooi weer. voor straks welterusten want het is morgen op voor dag en dauw

De Nappies  -  15-07-2014 @ 09:45:57  -

Hoi Mirjam en John, jullie hebben er nu waarschijnlijk al aardig wat kilometers op zitten, volgens mij is het vandaag heerlijk wandelweer.🌤 Geniet van alles en iedereen om jullie heen! (En neem de koffie pads maar mee naar je zussie!!😀 Succes en lieve groetjes vanuit Harmelen x

Lau en Mandy  -  15-07-2014 @ 14:03:52  -

We hopen dat jullie vandaag een goede dag hebben gehad..

Heel veel succes de andere dagen...
😀😀😀😀😀😀😀😁😁😁😁😁😁

Lieve groet Ons

De breetjes  -  15-07-2014 @ 18:37:26  -

Hoi John en Mirjam,
Jullie zitten al met de voetjes omhoog denk ik. Hoe ging het vandaag, prima weer, succes morgen en de koffiepads hoef ik niet, liever de zalando bon, haha. toitoitoi.

Hans en Abrina Neugebauer  -  15-07-2014 @ 23:21:32  -

Leuke site van jullie bij toeval ontdekt!
Dat ijsje hebben jullie dik verdiend.
Succes morgen(ochtend), wij slapen nog even uit als jullie het goed vinden, want om op 2.30 uur op te staan vinden we iets te vroeg.
Groetjes van bovenstaande campinggasten!  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.