Home > Foto van de Maand: Augustus 2016

Foto van de Maand: Augustus 2016

Foto van de Maand: Augustus 2016 -

Een foto van een fiets op een wandelweblog . . . Jawel, dat kan !! Deze gezellige fiets fotografeerde ik tijdens een stadswandeling in Delft. De vrolijkheid spat van de foto af. In ons kleine kikkerlandje kun je fantastisch wandelen. Maar Nederland is natuurlijk ook een veelzijdig fietsland. Overal zie je dan ook fietsen in alle soorten en maten.

1 september 2016

Op zich is de foto niet heel bijzonder. Als ik Delftcityguide op Instagram mag geloven is dit misschien wel de meest gefotografeerde fiets van Delft.

En dat maakt deze fiets dan wel weer heel bijzonder !!

Daarom is deze fiets onze allereerste Foto van de Maand !!

Wandelen of Fietsen

Op verjaardagen wordt er nog weleens tegen ons gezegd dat je met fietsen zoveel meer ziet dan met wandelen, alleen al omdat je al fietsend sneller meer kilometers maakt. Altijd een leuke discussie :-)

Ik ben het er natuurlijk helemaal niet mee eens.

Het is zeker waar dat je op de fiets in dezelfde tijd meer kilometers kunt afleggen. Maar zie je dan ook echt veel meer ?? Ik denk het niet !!

  1. Wandelend kun je op plekjes komen, die op de fiets niet te bereiken en dus ook niet te zien zijn . . .
  2. Wandelen gaat langzamer waardoor je meer tijd hebt om alles op je gemak te bekijken. Dingen waar je op de fiets (te) snel aan voorbij kunt gaan.
  3. Je staat er misschien niet bij stil, maar als je wandelt sta je eerder stil bij iets bijzonders op je pad.

Het enige dat je op de fiets meer ziet is (heel veel) asfalt . . . !!

Wat doe jij liever . . . Wandelen of Fietsen ??

Ik heb niets tegen fietsen, ook ik kan er niet van buiten. Maar mijn hobby is het nou eenmaal niet. Laat mij maar lopen . . . Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties en vooral ook waarom ?!?!

Eén foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Een goede foto vertelt een verhaal. In de categorie -Foto van de Maand- laten wij je onze favoriete wandelfoto zien van de afgelopen maand. Een (zelfgemaakte) foto met een bijzonder of gewoon leuk verhaal.

Meer wandelplezier

Volgend bericht »

11 wandelingen op mijn bucketlist
-Mijn to-walk lijstje-

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.