Home > Op de camping

Op de camping

Op de camping -

Vandaag zijn we weer aangekomen op de camping. Ons plekje hadden we niet voor niets vorig jaar al gereserveerd. Altijd leuk en toch ook een verassing of iedereen er weer is.

12 juli 2013 • 4 daagse Nijmegen

Helaas zijn grote Henk en kleine Henk (en hun vrouwen) er allebei niet bij vanwege hun gezondheid. Ze stonden beiden schuin tegenover ons op de camping en liepen samen op hoge snelheid de 40 km. De andere buurtjes zijn er allemaal en al gauw hebben we de praat. Het opzetten van de voortent laat even op zich wachten. Iedereen heeft er ongelooflijk veel zin in.

Jongere mensen met de skottelbraai

Het duurt even, maar dan zijn we gesetteld. Caravan en tent op zijn plaats, tijd voor boodschappen en eten. Onze schuine overbuurtjes, wisten eigenlijk niet goed hoe wij heetten (nu inmiddels wel), maar zij noemden ons altijd 'die jongere mensen met de skottelbraai'. En vanavond doen we onze naam eer aan. Op het menu staat een broodje hete kip naar eigen recept.

Recept broodje Hete Kip

  1. dubbele kipfilet in stukjes
  2. klein blikje ananas in stukjes
  3. 1 (rode) paprika
  4. 1 ui
  5. taugé (bakje van 125/150 gr.)
  6. (afbak)broodjes
  7. chilisaus

Bak de kipfilet op de skottel en laat het gaar worden. Doe dan de taugé, paprika en de ui erbij. Laat ook dit even lekker meebakken. Vervolgens doe je de ananas erbij, dit hoeft alleen maar warm te worden. Als laatste nog een flinke scheut chilisaus erdoor roeren, hoeveelheid naar smaak.

Eet smakelijk !!

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Aardbeientocht
-Wandelen in en om Wortel (B)-

Volgend bericht »

Wij mogen weer
-De Vierdaagse van 2013-

5 Reacties

Annet  -  12-07-2013 @ 19:18:52  -

En ja hoor hebben jullie alvast een prachtige avond in het voor uitzicht.

gr. de kasjes 😀 😀

Moeder Bou.  -  13-07-2013 @ 17:51:06  -

Eet smakelijk, doei, doei, moederbou.

Rob, Carola, Lucy, Suze, Tess en Ivan  -  13-07-2013 @ 21:24:19  -

Hoi,

Klinkt lekker, ik ga het een keer uit proberen. Jullie eten zeker alleen maar lekkere dingen?

Mirjam & John  -  14-07-2013 @ 09:13:21  -

Jaaaa, wij eten eigenlijk altijd alleen maar lekkere dingen. Nu een lekker ontbijtje met aardbeien en kersen ... jammie 🥰 en dan gaam we strakkies naar NIjmegen om ons aan te melden 👍

Annette  -  14-07-2013 @ 19:31:20  -

Oh, die hete kip ga ik ook proberen op de camping, lekker en makkelijk. Het wordt in ieder geval lekker weer de komende week.  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

Stapvitaal