Home > 11x - Toffe Trage Tochten

11x - Toffe Trage Tochten

Wandelen met Zandpadgarantie

11x - Toffe Trage Tochten - Wandelen met Zandpadgarantie

t-r-a-g-e- - - - -
t-o-c-h-t-e-n
Zeg je Trage Tocht, dan zeg je zandpadgarantie. Trage Tochten zijn heerlijke wandelroutes die zoveel mogelijk over onverharde paden lopen. Ver weg van de gebaande paden kom je op de mooiste plekjes waar je enkel en alleen te voet kunt komen. Inmiddels zijn er meer dan 555 Trage Tochten, verspreid over heel Nederland. Wij zijn grote fans van Trage Tochten. In dit blog zetten wij 11 toffe Trage Tochten voor je op een rijtje.

11 mei 2021 • 11x

Zandpadgarantie, daar krijgen we nooit genoeg van. Inmiddels hebben wij 34 Trage Tochten gewandeld. Gegarandeerd dat er meer volgen. Dit rijtje favorieten is zeker niet compleet en ziet er volgend jaar misschien wel heel anders uit.

Blogs in de categorie 11x komen de 11-de van de maand om 11:11:11 uur online.

1 - Trage Tocht Beek Wandelen in het Rijk van Nijmegen

Een wandeling vol hoogtepunten

Tijdens onze zomervakantie van 2020 wandelde ik de Trage Tocht Beek in het Rijk van Nijmegen. Het is één van mijn favoriete wandelingen met flinke heuvels en diepe(re) dalen en toch een route zonder dieptepunten. On-Nederlands mooi, ik zeg doen !!

- 20 juli 2020 - Trage Tocht Beek - 16 km -

2 - Trage Tocht Vechten Lopen langs de linies

Super afwisselend

Struinen door het bos, slenteren over landgoederen, wandelen langs de Kromme Rijn en op ontdekkingstocht over het fort. Ik heb voor 100% genoten. Met 10 kilometer lengte is het een toffe wandeling voor de zaterdagmiddag. Zondag mag natuurlijk ook.

- 19 november 2018 - Trage Tocht Vechten - 10 km -

5 - Trage Tocht Schinnen Lopen door Limburgs Heuvelland

Wandelen in het wandelwalhalla van Zuid-Limburg

Het is een ongelooflijk mooie wandelroute, overal groen en heerlijk afwisselend. Pittig klimmen en dalen over de heuvels en ondertussen genieten van verrassende vergezichten. Banjeren door de open velden en pauzeren op één van de terrasjes onderweg. Wat wil een mens nog meer ??

- 13 oktober 2019 - Trage Tocht Schinnen - 14 km -

7 - Trage Tocht Ooij Wandelen in het Rijk van Nijmegen

Wandelen over boerenlandpaden in de (M)Ooijpolder

Lekker struinen over boerenlandpaden. De Trage Tocht Ooij is een vlakke route door de (Ooij)polder, langs akkers en dwarsdoor weilanden over het terrein van de boer. Dit zijn de mooiste paden. Daar waar je jezelf even alleen op de wereld waant, niet gehinderd door enig ander verkeer.

- 08 augustus 2020 - Trage Tocht Ooij - 13 km -

9 - Trage Tocht Rheden Topwandeling op de Veluwezoom

Waanzinnige boswandeling op de Veluwezoom

Ik waande mezelf even in het buitenland, zo mooi. De Trage Tocht Rheden is een pareltje, een waanzinnig mooie wandeling door bos en heide met mooie vergezichten. Struinen door de bossen, klimmen en dalen op het Herikhuizerveld en genieten van het uitzicht bij de befaamde Posbank. Een regelrechte aanrader.

- 01 juli 2019 - Trage Tocht Rheden - 13 km -

Wandelen in het Rijk van Nijmegen

Het is duidelijk: maar liefst 4 Trage Tochten in het rijtje komen uit de wandelgids Wandelen in het Rijk van Nijmegen (€). Het Rijk van Nijmegen is één van onze favoriete wandelgebieden. We liepen er de leukste routes en we zijn er nog niet uitgewandeld.

T!PJe vind alle Trage Tochten op Wandelzoekpagina.nl. De routes zijn voorzien van een .gpx track, een routebeschrijving, een topografische kaart en achtergrondinformatie. Voor slechts 13,50 per jaar heb je een abonnement op Trage Tochten (én Groene Wissels). Losse Trage Tochten kosten 2,50 per route.

Wat is jouw favoriete Trage Tocht?

Heuvelachtige wandelingen met af en toe een klimmetje zijn overduidelijk favoriet bij ons. Welke heuvelachtige Trage Tocht moeten we beslist snel gaan wandelen?

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Wandelen rondom Oud-Alblas
-Het oudste dorpje van de Alblasserwaard-

Volgend bericht »

Zomaar een rondje in Amsterdam
-Jordaan, Westerpark en de 9 straatjes-

Leuk als je reageert

Laat een reactie achter
Naam
E-mail
Website


Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

(€) - Dit blog bevat affiliatelinks. Als jij iets koopt via een affiliatelink, krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra's.