Wandelinspiratie

De dag van Groesbeek4-daagse 2012

 

Vandaag de dag van Groesbeek, de enige bergetappe van de 4-daagse, met de 7-heuvelenweg als uitdaging. Nou maar vandaag zat de uitdaging niet in de heuvels, maar toch in het weer. Het ene moment lekker weer met een felle zon. Het was dan gelijk broeierig en warm, dus jas uit en in je t-shirt. Maar 5 minuten later zonnetje weg en een harde wind, dus jas maar weer aan. Daarna regen, flinke hoosbuien wisselden af met hele korte, maar wel heftige plaatselijke buitjes.

19 juli 2012

Wychen

Vandaag de 2-de dag, de dag van Wijchen, maar ook de roze woensdag. Velen hadden iets roze aangetrokken en ikzelf ook. Je hoeft dan van binnen niet roze te zijn, maar het gaat om de acceptatie van … (volgens mij van iedereen).

18 juli 2012

Elst, Vierdaagse 2012Dag 1

We hadden alletwee een onrustige nacht. Zeker ook een beetje van de spanning maar toch ook vanwege de regen. Het heeft gehoosd hier vannacht. Je vraagt jezelf dan toch wel even af waarom je in hemelsnaam 40 of 50 km wilt gaan lopen in de stromende regen. Daarop weet ik het antwoord trouwens nog niet.

17 juli 2012

Het weer ..

Tja, het weer (of geen weer) blijft de gemoederen hier op de camping bezig houden, iedereen praat erover, maar niemand doet er iets aan. Vooralsnog is het hier nu opgehouden met zachtjes regenen. Het ziet ernaar uit dat er de komende week nog wel meer zal vallen … wij zijn gewaarschuwd !! Maar we bekijken het van de positieve kant … (nu nog wel) …

16 juli 2012

Startbewijs

Wij mogen dinsdag starten, ons startbewijs is binnen !! Voor John start de vierdaagse elke dag al om 4.00 uur. Ik heb dinsdag en donderdag een late start om 6.15 uur. Woensdag en vrijdag mag ik vroeg starten, om 5.15 uur.

15 juli 2012

Volg mij live tijdens de VierdaagseVierdaagse 2012

De Internationale Vierdaagse Nijmegen biedt een heeft iets nieuws !! Jullie kunnen mij nu live volgen onderweg. Tijdens het lopen passeer ik een registratiemat op de start en finish (en ook onderweg). Er komt dan gelijk een update op mijn Facebook-pagina, zodat jullie precies weten hoe vroeg ik van start ben gegaan en hoe laat ik weer binnen ben !!

14 juli 2012

It giet oan !!De 96-ste vierdaagse - 2012

 

It giet oan! Dát zijn de drie woorden Fries waar iedereen in Nederland nu op zit te wachten. Zodra het vriest heeft vrijwel iedereen in Nederland plotseling last van de Elfstedenkoorts! Of de Tocht der Tochten door zal gaan is nog heel onzeker, maar The Walk of the World gaat wel door. En wij zijn erbij. Zojuist zijn we alle twee weer ingeschreven voor de 96-ste vierdaagse (van 17 t/m 20 juli).

6 februari 2012

Wist u dat ...

- Vandaag een dagje is om lekker bij te komen en uit te rusten
- Ik ben superstijf en mijn knieën werken nog niet mee
- We willen eigenlijk met jullie dansen, maar ook onze voeten doen zo’n zeer

23 juli 2011

Sluikreclame in LindenVierdaagse 2011

Linden is een inieminie dorpje aan de Maas. Vanuit Overasselt lopen de 40 km. lopers over een lange en saaie dijk naar Linden. Hier wordt je altijd hartelijk welkom geheten door de dorpswachters. Linden is altijd leuk versierd, speciaal voor de doortocht van de 4-daagse en elk kaar met een ander thema. Het thema van 2011 was ‘Reclame’.

23 juli 2011

We zijn erVierdaagsekruisje dik verdiend

We hebben het weer gehaald. Vandaag de laatste etappe van de 4-daagse en ook deze dag is goed gegaan. John is al(weer) om 4.00 uur vertrokken voor de laatste 50 km. En het ging goed en snel. Ik vertrok om 6.30 uur en ook bij mij ging het goed. Niet snel, maar dat hoeft ook niet. Zoals altijd waren de laatste kilometers wel zwaar, maar ook verschrikkelijk leuk. Wat een feest, ik blijf mezelf erover verbazen. Iedereen doet mee. Vele Gladiolen worden uitgedeeld en bijna niemand loopt zonder.

22 juli 2011