WandelUpdate Nr.4 - mei - 2018 - Wij Wandelen

Bekijk dit bericht online

Logo Wij Wandelen

Hey {{Naam}},

Even een kleine update. John is nu 5 dagen aan de wandel . . . en heeft inmiddels 105 kilometer gelopen. Na alle schermutselingen van de eerste dag krijgt hij nu het perlgrimsritme te pakken. Tot nu toe lukt het nog steeds om een dagelijks verslag te schrijven met foto's !!

Santiago de Compostela: Larrasoaina - Pamplona

Vandaag is John in Pamplona aangekomen. Een kortere etappe langs de rivier de Arga van ongeveer 16 kilometer. Pamplona is de eerste grote(re) stad op de route. "Het was een vrij rustig daagje", schrijft John in zijn eerste berichtje naar het thuisfront.

Brug over de rivier de Arga bij Puente

Lees het laatste blog >>


Mijlpaal, ons 250-ste blogbericht

Vandaag hebben wij ons 250-ste blogbericht igepubliceerd en dat is natuurlijk een mijlpaal. Dat willen wij niet helemaal onopgemerkt voorbij laten gaan.

Daarom verloten wij één exemplaar van de wandelgids "Alle 13 goed!". (Jullie weten ondertussen dat wij fan zijn van de wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.)

Wij zijn fans van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

In de gids staan 13 originele wandelingen van gemiddeld 15 kilometer met altijd een prima café aan de route om achter een biertje uit te puffen na een heerlijk dagje uit. De gids is niet te koop want hij is GRATIS. Je krijgt hem als je 2 of meer wandelgidsen bij uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig bestelt.

Iedereen kan meedoen. Geef een reactie onder ons blogbericht van vandaag en vul ook je e-mail adres in (komt niet op de site maar is nodig om de winnaar te benaderen).

De (win)actie loopt t/m zondag 6 mei 2018 23:59 uur en de winaar krijgt maandag 7 mei persoonlijk bericht.

Santiago de Compostela: Roncesvalles - Larrasoaina

Santiago de Compostela: Roncesvalles - Larrasoaina
De route van vandaag loopt van Roncesvalles naar Larrasoaina, een wandeling van ruim 27 kilometer. Een groene etappe met bospaden, verharde weggetjes met veel stenen en soms over de 'gewone' weg. Geen moeilijke route, wel veel bergafwaarts met venijnige stukken. "Hoe dan ook weer de moeite waard", aldus John. [. . .]

Santiago de Compostela: St-Jean-Pied-de-Port - Roncesvalles

Na een slechte nacht stapt John al om 5:45 uur uit bed. De Amerikaan naast hem heeft minstens 10 dikke bomen omgezaagd. De oordopjes hielpen voor geen decibel tegen zoveel herrie.

En dan toch zeggen 2 Nederlandse vrouwen onderweg dat hij er zo uitgerust uit ziet ?!?! [. . .]
Santiago de Compostela: St-Jean-Pied-de-Port - Roncesvalles

Overige Caminoverslagen:


Niet alleen John is aan de wandel, ik trek ook de wandelschoenen aan. Maar door die stomme vertraging van afgelopen donderdag moest ik mijn geplande stadswandeling door Brussel behoorlijk inkorten . . .

Stadswandeling Brussel

Santiago de Compostela: Roncesvalles - Larrasoaina
Vorige week donderdag had ik een mooie stadswandeling door Brussel op mijn programma staan. Op internet had ik een wandelroute van 9 kilometer gevonden vanaf het Centraal Station. In het centrum van Brussel is veel te zien, van het Koninklijk Paleis tot Manneken Pis. Een mooie wandeling was het zeker, het liep echter net iets anders . . . [. . .]

Volg je ons al:   Facebook   Instagram   Twitter   Pinterest  

Dit bericht is gestuurd naar: {{Email}}.
Uitschrijven   |   Mail ons   |   Privacy   |   Proclaimer

Copyright © 2018 Wij Wandelen