Home > Nog 1 nachtje

Nog 1 nachtje

Morgen is het zover. Ik ben er klaar voor. De laatste dingetjes gekocht vandaag en wat te eten en drinken voor onderweg. Op de fiets naar Nijmegen is het echt Berg en Dal. De rit naar Nijmegen toe ('s ochtends vroeg) is bergaf en is goed te doen. Maar na 40 kilometer lopen moet ik nog wel een half uurtje berg (heuvel) op fietsen. We gaan het zien morgen . . . ik heb er zin in !!

20 juli 2009 • 4 daagse Nijmegen

Enne, iedereen bedankt voor de leuke reacties elke keer. Ik probeer ze elke dag even te lezen, want bij de start en finish kun je (gratis) internetten . . . hihihi.

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Startkaart halen in Nijmegen
-Vierdaagse 2009-

Volgend bericht »

De start ...

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.