Wandelinspiratie

Trage Tocht Den BoschWandelen in Oeteldonk

Voor de tweede keer deze week ga ik aan de wandel. Ik heb echter een luxe probleem want ik kan niet kiezen. Waar ga ik wandelen?! Wordt het de Trage Tocht Den Bosch of toch de stadse Trage Tocht Haarlem? Een poll op Twitter brengt uitkomst . . .

3 maart 2020

Provinciewandelgids Noord-Holland

De eerste Groene Wissel wandeling die ik maakte was de route Amsterdam Waterland. Ik was meteen fan van de Groene Wissels en dat ben ik nog steeds. Ook deze wandelroute staat in de nieuwste wandelgids van WandelBart van der Schagt: de Provinciewandelgids Noord-Holland.

2 februari 2020

WijnWandeling Buren

Het stond al een tijdje op mijn to-walk-lijstje om één van de wijnwandelingen te maken uit de onlangs verschenen wandelgids De mooiste wijnwandelingen in Nederland. De keuze valt op de Wijnwandeling Buren, een wandeling van 13 kilometer met een ronde door de wijngaard van het Betuws Wijndomein.

20 januari 2020

Wandelen door oneindig laaglandIn Kinderdijk

Mijn laatste wandeling van 2019 ga ik wandelen door oneindig laagland. De route is 15 kilometer lang en loopt langs de beroemde molens van Kinderdijk en het omliggende oer-Hollandse polderlandschap. Een toeristische trekpleister van jewelste want nergens staan zoveel molens op loopafstand van elkaar. Simpelweg genieten van Water, Wind en Molens.

5 januari 2020

Dag Oud, Hallo Nieuw

We laten 2019 achter ons en verwelkomen 2020. Een heel nieuw jaar met maar liefst 366 kansen om van elke dag een feestje te maken. We wensen iedereen een Gelukkig en bovenal Gezond 2020 met veel wandelplezier.

1 januari 2020

Wij Wandelen - Laveren tussen de Wierickes

Op zoek naar een mooie wandeling niet al te ver van huis, stuiten we op een wandeling vanuit Bodegraven -Laveren tussen de Wierickes-. Een wandelroute van bijna 20 kilometer in het Groene Hart, langs een deel van de Oude Hollandse Waterlinie. Een prachtige tocht in oer-Hollands landschap met weidse vergezichten.

30 december 2019