Wandelinspiratie

Street Art Wandeling in Den HaagKunst met een grote K

Mijn vorige stadswandeling in Den Haag was een groene route door de mooi(st)e delen van de stad, afgewisseld met een aantal toeristische hotspots. Groen is de route dit keer allerminst en echt mooi kan ik de wandeling over het industrieterrein ook niet noemen. Maar de Street Art die ik gezien heb is supergaaf. Kleurrijke Kunst met een grote K.

15 september 2020  |  6 reactie(s)

WijnWandeling Maastricht. . . en de finish van het Pieterpad

Voor John staat de laatste etappe van het Pieterpad op het programma. Hij vertrekt voor dag en dauw vanuit Schimmert naar Maastricht voor de laatste 22 kilometer. Ook ik vertrek al vroeg naar de Limburgse provinciehoofdstad en wandel er de WijnWandeling Maastricht. Op het Vrijthof komen we elkaar tegen en samen wandelen we naar de Sint-Pietersberg.

1 september 2020

Trage Tocht WellerlooiWandelen door de Maasduinen

De trage Tocht Wellerlooi is een afwisselende wandeling van 16 kilometer in Nationaal Park de Maasduinen. Wandelen door de bossen op Landgoed de Hamert, over glooiende heidevelden en heuvelachtige stuifduinen, langs vennen, het Geldernsch-Nierskanaal en als laatste door de uiterwaarden langs de Maas. Uiteraard met ruim voldoende zandpadgarantie.

23 augustus 2020

Wandelen buiten de binnenstad van Zwolle10 stadswandelingen

Zwolle is niet de eerste stad die in ons op komt voor een stadswandeling. Toch kun je er prachtig wandelen, zowel binnen als buiten de stad. Wandelen buiten de binnenstad van Zwolle is de jongste wandelgids van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Aan de hand van routemaakster Marycke Naber ontdek je de stad in al haar facetten.

10 augustus 2020

Trage Tocht OoijWandelen in het Rijk van Nijmegen

De Trage Tocht Ooij is een heerlijke wandeling van 13 kilometer in de Ooijpolder rondom het dorpje Ooij. Tussen de stuwwal van het Rijk van Nijmegen en de rivier de Waal wandelen we over smalle wandelpaden dwars door het boerenland. We kunnen zomaar oog in oog komen te staan met een koe.

8 augustus 2020

Cityhoppen in NederlandWandelen in de leukste steden

Cityhoppen in Nederland is de 19-de wandelgids van WandelBart van der Schagt, geestelijk vader van de Groene Wissel Wandelingen. In de gids staan 18 korte(re) stadswandelingen in de leukste steden van Nederland. Van Groningen tot Maastricht, van Alkmaar tot Arnhem.

29 juli 2020