Wandelinspiratie

11 Facebookgroepen over wandelenLaat je inspireren

Een beetje wandelaar kan er niet omheen: social media. Het begon voor mij destijds met Hyves en inmiddels 'zit' ik al ruim 11 jaar op Facebook. John iets korter. We delen onze nieuwe blogs op Facebook we volgen de nodige wandel-groepen en wandelaars. Daarom zetten we in dit blog 11 leuke Facebookgroepen over wandelen voor je op een rijtje.

11 maart 2021

11x - Ik ga wandelen en ik neem meeWat er in mijn rugzak zit

Vorige week vroeg een collega aan mij of ik ook zo'n wandelaar ben die met een rugzak op stap gaat. Ze was benieuwd wat ik dan allemaal mee neem in mijn rugzak want ze had geen flauw idee. Een goede reden om eens kritisch naar de inhoud van mijn rugtas te kijken want ook als wandelaar is het zaak om goed beslagen ten ijs komen. Ik zet de 11 belangrijkste dingen op een rijtje.

11 februari 2021

11x - Onze Mooiste wandelingen van 2020Wij Wandelen

Het jaar is nog jong en de eerste kilometers staan alweer op de teller. In dit blog blikken we nog eenmaal terug op het afgelopen jaar en zetten we onze favoriete wandelingen van 2020 voor je op een rijtje. 11 Mooie wandelingen, stuk voor stuk de moeite meer dan waard. Eén ding kan ik alvast verklappen: de Nederlandse bergen zijn torenhoog favoriet.

11 januari 2021

De BloklandrouteEen wandeling rondom Montfoort

Op de 4-de dag van de Wandel Fit Het Nieuwe Jaar In Challenge wandel ik de Bloklandroute. Een wandeling van bijna 8 kilometer rondje rondom het stadje Montfoort. Buiten de bebouwde kom wacht de stilte van het weidse polderland met aan het eind een struintocht over de oer-oude Tiendweg.

5 januari 2021  |  2 reactie(s)