Ontdek de leukste wandelingen

Wandelgids - Wandelen in het Vechtdal12 wandelingen in Overijssel

Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Overijsselse Vechtdal. Fotograaf Max de Krijger maakte 12 wonderschone wandelroutes voor de nieuwe wandelgids -Wandelen in het Vechtdal-. Wonende in het Vechtdal weet hij al wandelend de schoonheid van het Vechtdal vast te leggen, met de Overijsselse Vecht altijd op steenworp afstand.

22 november 2020

11x - Leuke korte wandelingenTot 11 kilometer

Steeds vaker gaan we op stap voor een korte wandeling rond de 10 kilometer. Mijn knieën laten het simpelweg niet toe om een lange wandeling te maken. In dit blog zetten wij 11 korte wandelingen van 11 kilometer of minder voor je op een rijtje. Stuk voor stuk leuke wandelingen, meer dan zomaar een ommetje.

11 november 2020

Trage Tocht NeerijnenWandelen door oneindig laagland

Dat ook een korte(re) wandelroute mooi en afwisselend kan zijn, bewijst de Trage Tocht Neerijnen. De wandeling voert over het Gelderse landgoed Waardenburg en Neerijnen mét maar liefst twee kastelen. Maar ook door de Rijswaard, de mooie uiterwaard langs de Waal. Veel variatie, en dat op een wandeling van slechts 9 kilometer.

2 november 2020

Trage Tocht Quatre BrasBoswandeling op de Utrechtse Heuvelrug

De herfst is het seizoen van wind en regen, vallende bladeren en blubberige bospaden. Maar ook het mooiste seizoen voor urenlange boswandelingen. Daarom gaan we naar Maarn voor de Trage Tocht Quatre Bras. Een mooie Franse naam voor een heerlijke Hollandse boswandeling op de Utrechtse Heuvelrug. Genieten van de geuren en kleuren in het bos.

25 oktober 2020

11x - Onze mooiste boswandelingenIn Nederland

Het is herfst, de bomen kleuren rood, bruin, okergeel en op de grond ligt een dik tapijt van bladeren. Voor ons is de herfst het mooiste seizoen voor een boswandeling. Heerlijk genieten van prachtige herfstkleuren, vallende bladeren en talrijke paddenstoelen. In dit blog zetten wij 11 leuke boswandelingen voor je op een rijtje, allemaal de moeite meer dan waard.

11 oktober 2020  |  2 reactie(s)

Street Art Wandeling in Den HaagKunst met een grote K

Mijn vorige stadswandeling in Den Haag was een groene route door de mooi(st)e delen van de stad, afgewisseld met een aantal toeristische hotspots. Groen is de route dit keer allerminst en echt mooi kan ik de wandeling over het industrieterrein ook niet noemen. Maar de Street Art die ik gezien heb is supergaaf. Kleurrijke Kunst met een grote K.

15 september 2020  |  6 reactie(s)