Wandelinspiratie

De Reuma Walk 2021Wandelen in Haarzuilens

Ik ben ontzettend blij dat ik ondanks artrose aan beide knieën nog aardig goed uit de voeten kan. Het kan vele malen erger. Daarom doe ik voor de 4-de keer mee met de Reuma Walk. Door de landerijen rondom Kasteel de Haar maak ik een mooie wandeling van ruim 16 km.

14 september 2021

De mooiste kasteelwandelingen in GelderlandNieuwe wandelgids

Om mooie kastelen te genieten hoef je niet naar het buitenland. Alleen al in de provincie Gelderland kun je een grote hoeveelheid kastelen en landhuizen bewonderen. In de nieuwste wandelgids De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland staan 12 prachtige wandelroutes van 9 tot 17 km langs bijzondere kastelen en landhuizen.

12 september 2021

Wandelen met ArtroseWaarom ik meedoe met de Reuma Walk

Zaterdag 11 september a.s. wandel ik voor de vierde keer mee met de Reuma Walk. Een goed doel waar ik graag aan mee doe omdat ik artrose heb in beide knieën en linker duim. Ik kom in beweging met reuma én tegen reuma. Op de dag zelf beslis ik hoeveel kilometer ik wandel. Als mijn benen goed voelen ga ik voor de 16 kilometer.

31 augustus 2021

Landgoedwandeling in HaarleSprengenberg en Palthetoren

Wist je dat: Bijna 10% van de provincie Overijssel bestaat uit landgoederen. Zo ook in Salland. Het zijn heerlijke plekken om te wandelen. Wij maken er een mooie landgoedwandeling van ruim 10 km rondom Haarle. Genieten op landgoed de Sprengenberg, slenteren over de hei en heerlijk dwalen door de bossen.

22 augustus 2021

Wandelen in Berg en DalTraag Tochtje Duivelsberg

Wandelen in Berg en Dal is bepaald geen straf. Wij hebben ons hart verpand aan het wandelwalhalla rondom Berg en Dal. Het rondje Duivelsberg is een mooie wandeling van bijna 8 km. door een zacht glooiend landschap met een paar pittige hellingen. Kortom, een route met bergen vol wandelplezier.

30 juli 2021  |  2 reactie(s)

Trage Tocht Berg en DalWandelen in het Rijk van Nijmegen

De Trage Tocht Berg en Dal is een prachtige (bos)wandeling over de stuwwal van het Rijk van Nijmegen. Het is een heerlijke afwisselende wandelroute door fraaie oude bossen met net zo veel hoogte- als dieptepunten. Klimmen, dalen en volop genieten van de meest fraaie vergezichten.

23 juli 2021