WandelUpdate Nr.5 - december - 2018 - Wij Wandelen

Bekijk dit bericht online

Logo Wij Wandelen

Hey {{Naam}},

Het is een kleine stap van 2018 naar 2019. Een nieuw jaar met 365 spiksplinter nieuwe dagen om te genieten van mooie dingen. Wij wensen jullie allemaal een Gelukkig en vooral Gezond Nieuwjaar. Wij Wandelen vrolijk verder en hopen dat 2019 een fantastisch jaar mag worden met mooie wandelingen.

Gelukkig en Gezond 2019

VERDWAAL
raak de weg wat vaker kwijt
Geluk vind je niet op je bestemming
maar in de tussentijd

Wij wensen je een Gelukkig en Gezond 2019

Lees ons laatste blog >>


Terugblik wandeljaar 2018

We hebben in 2018 lekker gewandeld en de nodige kilometers gemaakt. In binnen- en buitenland komen we op plaatsen waar we niet eerder zijn geweest !! Opvallend is het aantal stadswandelingen dat we gemaakt hebben. Maar liefst 12x gingen we op stap in de stad, gewoon omdat het hartstikke leuk is. Elke stad is een openluchtmuseum.
We hebben tijdens de vakantie Zuid-Limburg ondekt als fantastisch wandelgebied. We zijn er geweest voor de Heuvelland Vierdaagse en hebben daarnaast nog 3 mooie wandelingen gemaakt in Zuid-Limburg. Heerlijk wandelen in een 5-sterren landschap, zo mooi !!

Onze leukste wandelingen in 2018:


John heeft de 1000 kilometergrens ruimschoots overschreden en zijn totoaal komt in 2018 op 1244 km. Mirjam heeft aanzienlijk minder gewandeld, haar totoaal komt op 440 km. Het is niet anders, het lukt momenteel niet om meer dan 15 km per tocht te wandelen.

Lopen langs de linies, Trage Tocht Vechten

Lopen langs de linies, Trage Tocht Vechten
Het is nog steeds allemachtig prachtig weer, de herfst is op zijn mooist. Ik ga lopen langs de linies en ik kies voor de Trage Tocht Vechten, een kortere route van 10 kilometer, niet ver van huis. De Trage Tocht Vechten komt uit de wandelgids Lopen langs de Linies. [. . .]

Wandelen in de Krimpenerwaard: de Goudse Uitwaai Route

Het is heerlijk wandelweer en we trekken er op uit voor een oer-Hollandse polderwandeling door de Krimpenerwaard. We kiezen voor de Goudse Uitwaairoute; kuieren over het jaagpad langs de Hollandsche IJssel, struinen over de Schenkelkade en simpelweg genieten van het weidse polderlandschap. [. . .]
Wandelen in de Krimpenerwaard: de Goudse Uitwaai Route

Veel wandelplezier in 2019

Dank je wel dat je ons volgt, jouw reacties vinden wij hartstikke gaaf. Wij hopen dat je ons ook in 2019 op de voet volgt . . . dan blijven Wij Wandelen !!

Groet van John & Mirjam

Het zijn niet de bergen en dalen die het wandelen moeilijk maken,
maar het steentje in je schoen.

Volg ons:   Facebook   Instagram   Twitter   Pinterest  

Dit bericht is gestuurd naar: {{Email}}.
Uitschrijven   |   Mail ons   |   Privacy   |   Proclaimer

Copyright 2019 Wij Wandelen